Monday, October 19, 2009

The new mission statement.

Went out with temyam on friday.since lin had this microsoft thingy at klcc i figured i'd tag along rather than staying home being absolutely unreproductive.

plus it was temyam's birthday so somehow i felt obliged(?) to treat her to,uh,something.well it wasnt actually something.it was two things haha.

i bought tickets for pandorum,the new movie which just came out last thursday.and it was THE THANG.the producers were the same as the ones who made resident evil so yeah memang ada makhluk-makhluk aneh bergigi tajam makan orang dan amat menjengkelkan dalam movie tersebut.

tapi seriously sangat best saya amat mengesyorkan supaya anda pergi tengok.if you like resident evil,you'll definitely love pandorum :)

rasa macam nak cerita the whole movie kat sini tapi macam spoil pulak ehehehehe.so baiklah takpayah cerita disini ya oki jika mahu tahu sila pergi tonton sendiri serious best tak rugi kalau rasa rugi saya sudi refund balik duit anda(?)

dahlah seat kitorang memang position yang paling puh puh peh peh ah dalam cinema tu.memang at the centre.baris tengah,tempat duduk tengah.and we were surrounded by couples EEEE JENGKEL GILA SEBELAH AKU COUPLE SEBELAH TEMYAM COUPLE HOH.

aku cukup tak suka duduk sebelah couple dalam cinema sebab aku rasa macam ikut sama bermaksiat -_-

masa aku tengok final destination 4 dengan lat dulu pun aku tukar tempat sebab sebelah aku couple aku tak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

tapi agak bagus juga aku duduk sebelah couple haritu kerana aku dan temyam asyik membuat bising lalu mereka tidak dapat konsentret untuk melakukan maksiat(?) awek yang duduk sebelah temyam pun sampai fedap nak tukar tempat dengan boypren dia hahahahahahahapadanmukahahahahahah.

after the movie kitorang dah terketar-ketar kesejukan dan pundi kencing pun seperti sudah penuh dengan air sprite(?) lalu bergegas lah kami keluar melalui jalan keluar pawagam yang sangat panjang seperti endless entah mengapa itu pun.

sebaik sahaj keluar dari penggung wayang temyam telah menunjukkan simptom-simptom hipotermia yang kronik iaitu bibir menjadi pucat dan kuku menjadi biru.

serious ah pompuan ni dudok tengok wayang 2 jam dah kene hipotermia hahahhahahah agak kelakar disitu hahahahaha.

lalu duduklah kami diluar klcc sebentar mengusha orang-orang bekerja yang kelihatan sungguh hangsum gamaknya berpakaian kemeja lipat tangan sampai siku fuh fuh semarttnya tergoda sebentar duduk diluar.

after like 15mins masuklah balik kerana perut sudah bersimfoni menandakan sudah masuk waktu makan tengahari.lalu kerana kami ingin merasa masakan penang asli(?) kami pun pergilah ke the little penang cafe.eh kan itu ke name die hoh.temyam mengorder cakuetiau dan aku pula mengorder assssssssam laksssssssssa.air temyam sangat bosan iaitu eslementi dan airku sangat adventureous iaitu lime juice.agak murah juga makanan disitu ya well at least lagi murah dari nandos ataupun chillis eheh heh ehhehehe.

ya yang ini pun aku belanja T_T

BANYAKNYA DUIT AKU KELUAR HARITU UNTUK KAU TEMYAM.

hahahahaha okay tak mengungkit hahahahaha.

dan hari-hari seterusnya aku lalui dengan penuh kebosanan kerana tidak keluar dan tidak tahu buat apa dirumah.

oh ya lupa pula selepas makan itu kami masih ada banyak masa lagi dan tidak tahu apa mahu buat lalu kami pun nekad untuk pergi masuk petro sains HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA.

tujuan utama(dusta):meningkatkan ilmu tentang sains memandangkan kami berdua adalah student biological science

tujuan utama(benar):telah mendapat khabar bahawa terdapat ramai mamat hothotheat bekerja sebagai volunteer di sana lalu ingin memastikan khabar dengan mata kepala sendiri.

TERNYATA BENAR YA KHABAR ITU.

satu di pelantar minyak(PUH YANG INI MELETOP PUNYA) dan satu di kawasan permainan kanak-kanak.

selain mempunya airmuka yang superrpanas,mereka juga kelihatan educated.ya memang seperti boleh dibuat calon suami.

tapi yalah,jangan menghakimi buku berdasakan kulitnya ya oki.

lalu aku pun bercita-cita jika yakni ada lagi cuti panjang nescaya aku akan datang bekerja di petrosains ini kerana gaji pun PUH MASYUK SEH lagi juga terdapat mamat-mamat panassss meletop disini wah indahnya enviromen kerja saya.

ya dan sebab utama juga supaya tidak membuang masa melakukan kerja-kerja tidak berfaedah di rumah ya *cough cough*

jadi kawan-kawan,jika ada cuti panjang nani marilah kita bersama-sama pergi kerja di petrosains okay!supaya berjumpa dengan mamat hot dan berkahwin terus amin amin ya rabbal alamin.

tapi perlu juga menjaga pandangan mata dan hawa napsu baru lebih semarrt yeah.

esok lusa tasha datang kl jadi harap boleh keluar dan beradventur lagi ya bersama si pututuy itu pula :D

9 comments:

kola said...

harap ade syed plg hensem nk mati kat situ..hahaha

Aika said...

HAHAHA!

we can only hope my dear.

weh mak nt bagi tak kalau nk keje kat situ?

.huda. said...

gheez.

u pervert!!
haha


besnyee. klau dpt kua ngn u 2.
denggg.

luv luv~

Aika said...

HAHA huda mcm taktahuu :D

btw kitorang jumpe moy tnga keje kt dlm tu oke kite nak teknceng2 fatem sebok tak nak lalu takot moy prasan hagaahgahag.

lablab :)

misfaida said...

weh..
bagus kottt korang cegah maksiat dalam cinema..
hahha,baek oh tkoz blnja fatim mkn..
nmpknya dh ada gelaran bru utk fatim..
ahahhahhaa..

bagus betol..

Aika said...

hahaha!mencegah maksiat melalui menonton wayang(?)
hoh gelaran tu sejak kite kenal fatem kot mereyem.haahaaga

LinZ said...

kalaulah ayah bg...hahahha

ceLy. said...

HAHAHA.

haha said...

sal kau ajar temyam benda pepelikk??~~