Thursday, July 8, 2010

I feel sofa king miserable right now

Aku dah malas nak pike pasal kawen-kawen ni. Mampos la aku kawen ke tak kawen sampai tue ke. Mampos la smue tu. Kalau ade jodoh aku kawen kalau takde peduli ape aku. Aku dah malas paham tak dah malas?

Haih.

Kadang-kadang aku rase macam nak dudok sorang-sorang tengah hutan dengan binatang-binatang kat situ. Aku dah tak kuase nak dudok dengan orang. Aku dah tak tahan dengan ragam manusie. The first thing I'm going to do bila aku dah mampu nanti is buy a house and bela kucing banyak-banyak. Aku rasa kalau aku duduk dengan 30 kucing lagi senang dari dudok dengan seorang manusia. Tak banyak songeh. Bahagia hidop aku. Kawan-kawan aku smue dah kawen and aku tak kawen pon aku tak nak amek peduli. Kau nak kawen, kawenlah. Aku tak rasa aku nak kawen sekarang ni.

Tapi tu aku rasa at this exact moment. Taktaula lagi 2,3 hari berubah balik ke ape kan perasaan aku ni. Tapi sekrang ni serious aku memang nak bele kucing je. Memangla sunah nabi kan kawen. Tapi entahlah, nafsu aku sekarang ni memang nak bela kucing je. Nafsu kawen aku memang dah hilang 100%. Letih dahlah aku nak pike. Hari-hari cakap pasal kawen tengok-tengok nanti dah umo 40 pon tak kawen-kawen lagi. Tapi peduli ah kan. Lagi suka aku jaga kucing-kucing aku nanti.

Sebab kadang-kadang aku lagi suka deal dengan haiwan dari deal dengan orang. Kenapa orang kene complicated sangat? Kenape kenape kenape? Mampos kau la.

Dahlah sukehati kaulah nak buat ape. Aku taknak amek tau aku dah malas nak amek tau aku dah tak larat nak jage kate-kate aku nak jage tingkah laku and all those other shits. Aku tak amek tau pasal kau, kau takyah amek taulah pasal aku. Aku dah tak heran dengan kau, kau takyahlah heran dengan aku. Aku nak heran dengan kucing-kucing aku je. Bia la orang cakap aku miserable ke loser ke. Aku tak heran.

Asalkan aku happy dengan kucing-kucing aku.

12 comments:

W M Najib said...

erk?

Aika said...

what?

W M Najib said...

kenapa tiba tiba interest bertuka dekat kucing berbanding manusia?

W M Najib said...
This comment has been removed by the author.
Aika said...

sebab kucing lebih senang dijadikan teman hidup berbanding manusia.

ohh i dont knowwww. it's just that i get emotionally distressed pretty quickly because of really stupid insignificant stuffs. that's just..me.

Aika said...

you should totally ignore this post najib.

LinZ said...

tikah..nanti kite duduk sesame eh...to jgn bela kucing dlm rumah...hahahah

W M Najib said...

ouhkay then.
goodluck!

Aisyah Kamil said...

TAU AHH SEMALAM GESEL GESEL DGN KUCENG TUH KAN WEH APAHAL EMO SEMACAM TAKNAK KAWEN GHAHGAHAGAHGA XD

Aisyah Kamil said...
This comment has been removed by the author.
Aisyah Kamil said...
This comment has been removed by the author.
zuhana zulkifli said...

i love cats :)