Monday, July 19, 2010

This is a dead blog

My mid semester exams are coming so I can't really update as much as I used to :| HAHA macam kalau bukan exam hari-hari je aku update kan. Birthday Nazif punya pictures haritu pun aku tak tunjuk lagi. Sigh banyak betul ekrja tertangguh(?) Takpe takpe this week habis subjek-subjek yang agak crucial so weekend ni balik rumah boleh catchup dengan blog updates. Or whatever. Hmm macam cakap dengan diri sendiri pula.

Btw awak, ya AWAK YANG SAYA SUKA TU. Awak tahu tak kat Nilai ni ada sorang junior muka SEBIJIK SEJIBUN macam awak? MEMANG SAMA 1098265435278% GILA WEH MUKA KORAAANGGG! Ok exaggerate hahaaghaghaghaga. Takdelah sama macam twins separatedat birth ke ape tapi kalau nak cakap adik beradik tu memang pas la wehh. Tahap keirasan adalah dalam 75% macamtu. Tapi opkoslah awak lagi hangsum kan ♥

Yang junior ni pulak ade awek so setap kali saye nampak die dating dengan awek die kat kedai makan or library or nampak diorang jalan berdua saya macam nampak awak yang tengah berdating lalu rasa macam nak ketuk kepala si awek tu dengan buku literature hard cover sampai pecah. HA HA HA. Dahlah semalam masa saya nak hantar baju laundry (aku malas gila basuh baju minggu ni taktahu kenapa. Tapi lepas kawen mesti rajin EHEHEHEHEHEHEHHEHEHE) nampak pulak klon awak dan aweknya jalan kat depan dua-dua pakai baju ungu uweyftewkrfhjweg3fyefgirguyrgjer. PAYUNG PUN NAK UNGU WTF?

Tapi saya masih rasional dan saya tahu yang berdating tu bukan awak jadi saya takdalah pergi baling plastik baju busuk saya yang padat tu kat kepala diorang. Saya tahu awak tak maen ah dating-dating ni. AWESOME GILA WEH AWAK NI MAKIN LAMA MAKIN SUKA SAYA AAAWWWWW(?)

Tiba-tiba rasa macam dah lama pulak tak cakap dengan awak melalui blog ni. Hai awak. Pekaba? Awak tengah exam kan sekarang? Macamana semua boleh buat? :)

Creepynya saya ni. Saya rasa kalau saya jadi awak pun saya seram dengan diri saya sendiri. Okeh taksabarnakkahwindenganawak bai.

7 comments:

Dr. Yudi Purnadi said...

hahahahaha

W M Najib said...

i think you should get married early lah.


hahaha.

Aika said...

hasan: -.-

HAHHAGAHGAHGA I KNOW RIGHTT macam dah kemarok gila ke ape kan. tapi macam my parents bagi kawen awal. kene kerja dulu baru bleh kawen -___-

W M Najib said...

elope pastu kahwin.

settle.

hahaha

Aika said...

hahahahahahaha. kalau dapat berkat(?) memang dahlama buat.

W M Najib said...

LOL.

Aika said...

:D