Tuesday, July 13, 2010

Ketahian apakah ini?

I like those three words. I really do. It's kind of like wtf in malay. I think.

Well anyways I fasted today. And with every passing second I was almost convinced that my stomach is gonna excrete 8486774.0 MOL hidroklorik asid or whatever it's called and it'll burn a big hole in my stomach. Aku jengkel betul bila puasa dan perut tetiba jadi pedih. Hari tak puasa kau taknak pedih plak? (?)

So bukak puasa tadi aku ingat nak makan Ayam Penyet Ria yang sangat sodap sampai boleh dfyuwhghgffvgfhej sebab sedap sangat SERIOUSSSS MEMANG SEDAAAAPPP. Tambah-tambah aku tengah puasa kan memangla mengidam mengalahkan orang yang mengandung. Aku pun pesanlah kat Aisyah sebab die pegi Giant dan kedai Ayam Penyet yang sangat sedap hanye ade di Giant huu sungguh hiba kenapa tak bukak satu sebelah kedai makcik ni ha T_T

But then pejadah masalah pulak kedai tu ada so tutup PAHAM TAK FRUSTASI AKU NAK MAKAN AYAM PENYET TAK DAPAT PAHAM TAK PAHAM TAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKK???!!!!!!!!!!!!!!!

And I ended up having soto.

Oh and aku sangat terganggu dengan perut aku yang menjadi buncit seperti orang mengandung lepas buka puasa. Serious macam orang mengandung err, 5 bulan kot. Buncit die bukan macam buncit lemak ok. Ni memang buncit mengandung. Lepastu dah nampak macam orang mengandung kan aku pon ape lagi bergaye ah depan cermin konon-konon mengandung HAHAHAHHAHAHAHAHA. Habes motherly ah muka aku buat depan cermin tu sambil mengusap-ngusap anak tahi di dalam perut.

Tak salaah kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan berangan-angan ehegehgehegheheheegehegheghegehgehegheg. Kalau mengikut perancangan lagi 7,8 tahun insyaAllah mengandunglah aku(??) so apa salahnya practice membawa anak dari sekarang CEH CEH HAHAHAHAHAHA GELI GILA HAKUUU.

Kadang-kadang aku sumbat blackie (bantal bulat warna hitam yang Nody bagi untuk birthday aku dua tahun lepas) dalam baju dan pura-pura berjalan macam aku mengandung HOHOHOHOHOHO KENAPAKAH AKU CERITA BENDA-BENDA MEMALUKAN YANG AKU BUAT NI?

Alah macam korang tak pernah buat pulak aaaaaaaaaaaaaannnn HAHAGHAGAGA. Yang lelaki tu lain crite la freaky gile kalau korang pun buat wtf.

Bes kot pura-pura mengandung dahlah kalau sumbat blackie dalam baju memang macam mengandung dah 9 bulan ah sebab blackie agak besar untuk menjadi bayi(?) Lepastu jalan-jalan depan cermin dengan muka konon-konon letih sebab bawak bebi berat kan HAHAHAHGAHAGHAGHAGHGA.

Macamanela kalau mengandung betul-betul nanti eh?

6 comments:

ceLy. said...

HAHAH!
msti comel je kalo btul2 okaay.
:D

Aika said...

HAHAHAHAHAHHA. adakah itu bermaksud anak aku comel(?)

W M Najib said...

wat de?

Aika said...

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA. Post ini adalah post yang paling patut anda ignore najib.

W M Najib said...

dah banyak post yang saya kena ignore.

erghh.

Aika said...

baru dua whaaat :D