Thursday, June 18, 2009

Because I'm made up of bits and pieces from the past

Sebab-sebab aku tidak boleh dan tidak akan ada teman lelaki/boipren/boya(?)pren/teman istimewa berlainan jantina/teman getek-getek semasa aku sedang belajar ini :

1. Aku tidak diberikan upaya untuk memberi konsentrasi pada dua benda sekaligus.Secara kesimpulannya yang dapat disimpulkan tetapi tidak berapa tersimpul,kalau aku ada boifren,prestasi pembelajaran aku akan jadi teruk bagai !@#$%^&*. jika prestasi pembelajaran aku meningkat pula,ketahuilah bahawa sesungguhnya boifren aku itu akan rasa diabaikan(ceh trip semangat belajar tanpa henti) lalu menghantar request untuk memutuskan hubungan cinta kami.dengan ini terbuktilah bahawa aku tidak berminat untuk mencari pasangan hidup dalam masa terdekat ini demi untuk mencapai kejayaan dimasa hadapanku terlebih dahulu.

apahal cliche gile ayat.

2. Aku sudah lupa cara-cara bermesej dengan seorang lelaki yang bernama boifren.kerana sudah terbiasa bermesej secara santai(dalam erti kata lain,ayat-ayat yang diselangi carutan manja tanda persahabatan yang utuh) dengan rakan dan taulan,kemungkinan besar juga aku akan termencarut secara manja dengan boifren aku itu.hal yang sedemikian akan membuat si boifren terus memandang senget tehadap gelfrennya yang kerap mencarut manja dengannya.adakah boifren yang minat dengan pencarut bertauliah macam aku ni?gahagahagaha.

macam tak kawin sampai mati je -.-

3. Aku malas.malas mahu menjaga hati malas mahu bermesej berkoling twentyfoseven malas mahu memikirkan hadiah untuk harijadi malas mahu memujuk jika merajuk malas mahu memberi kata-kata perangsang dan semangat ketika dia sedang down malas mahu belanja jika dia tidak berduit malas mahu memikirkan apa yang dia sedang buat malas mahu mempercayainya sepenuh hati malas mau irihati glabah ayam dengan kawan-kawan perempuannya malas mahu berdandan untuk kelaur berjumpanya malas malas malas malas malas.AKU MALAS.

4. Aku tiada keyakinan diri untuk mengorat.

ok yang ni macam tak perlu untuk dielaborate ftw.

5. Aku rasa pengalaman puppy love aku sudah cukup untuk menandakan bahawa cinta monyet tidak kekal.kalau kekal sehingga ke pelamin pun belum tentu bertahan 50,60 tahun.kan?jadi kerana itulah mahu aku emphasizekan sekali lagi,AKU MALAS.

brilliant tak sebab-sebab akuuuu

in another totalleh unrelated matter,

class aku akan FINALLEH FINALLY FINALLEH bermula pada hari esok.

chemistry 1- 8am until 10am
computershit 1- 3pm until 4pm

fucktard kenapa perlu kelas petang sejam chilake tu.kalau tak aku bolek BALIIIK AWAAAAAAAAALLLLLLL.chi chi chi la la la ke ke ke.

aku dapat buat matric setahun je yuhu!

english exempted yang bermaksud aku tak perlu ambil english classes.FAAAAAAAAAAAAAK.my only source of english comfort,GONE.

arabic dapat level two.dalam biosc memang ade level 1 dgn level 2 je pon.so kire macam aku ni EHEM EHEM agak EHEM EHEM hebatla EHEM EHEM jugak EHEM EHEM.

untuk tujuan merendah diri,lapan kali EHEM itu sangat diperlukan ok.

hari sabtu terbang lagi pergi kelantan.wedding hanis yang kesekian kalinye -.-

i can wear my brown heels again!i can wear my brown heels again!
*jumps around in a pink tutu*

and i met eps today!about a few minutes ago HAHA.jumpe kat cc pulak tu.ironinya.APAHAL DIE AMEK PHYSICAL SCIENCEEEEE.

aku pinjam buku chemistry dekat kolah tadi.TEBAL CAM KAMOS DEWAN DOOOOHHH.sembu aku tengok.takde napsu langsong nak bace.dala ade masok alpha beta gamma fizik tu sikit-sikit.

AH TAHAP KEBENCIAN YANG TINGGI SEKALI.

ya sudah ni sudah.

4 comments:

ceLy said...

woi. gila la ko.
ept exmpted.
apt level 2.
ko da mang sgt la free jadual kalo ko amek BEN.
mang best gile nk mati.
hoho.

Aika said...

AKU NAK BEN WEIIIIIIIIII

TOLONGLA SOMEONE BAGI KAT AKU BEEENNNNN

im female said...

wahahahaaaa...
tiap ari post nmpaaakkkk...
salwa aje nk sume org amek kos same cm dye..salwa bawak pengaruh burok..
koz jgn cayeee

wany said...

haha kolah.
kau dah kire hebat tu.
takpe.nnt aku temankan kau heh amek ben.hahaha..cilok2 g kelas.