Friday, June 19, 2009

SOMEBODY CALL 911

haha oke ya aku mengaku aku tengah syok dengan lagu sean kingston tu sekarang.kalau berkumandang kat radio mulalah aku HIGGHHHHH.

aku berasa bosan jadi aku mahu post gambar.

rule breaking pictures lol.

jika menunjuk-nunjuk gambar haruslah dimulakan dengan yang paling comel dahulu.









eh salah gambar.




NOW THATS MOOHH LIKE IT.


ok seterusnya.


gambar sudut bilik aku wtf iaitu di bahagian almari gahagaha.kalau anda teliti gambar ini terdapat some things that arent supposed to be pulicized but since bukan ade orang pun bace blog aku ni aku taruk jela lol.oh nampak tak yang separuh kale golden tu merupakan baju yang baru siap ditempah untuk reception hanis di dewan perdana felda.

pahal baju tu nampak hodoh gile dalam gamba -.-

let's see kalau gamba aku pakai elok sket ke tak.

ataupun bertambah jelek.




uh.

aku rase bertambah jelek kot.



secara jujurnya aku rasa wedding ni membazir walaupun aku gembira dapat baju baru banyak.tapi baju hanis(cousin aku yang kawin) lagila melampau.

list-list baju beliau:
1.baju bertunang.
2.baju khatam quran.
3.baju akad nikah.
4.baju reception dekat dpf.

salikin sidek pulak tu yangbuat baju die.adoila perempuan ni.pakai 3,4 jam punye baju pun almost 1k per baju made.

kau bagi aku duit tu suruh shopping pun takpe.


okeh dah boring mengelaborate.

nak kaulah bacelah kaaaaaaaaaaaauuu.

gahagahaga

7 comments:

im female said...

wahahahahaa....
naqib mcm da reaches puberty..wawawawaaaaa

Aika said...

HAHAHA TAKBOLEBELA AH DA BALIGHH

ceLy said...

wah loaded gila! haha. n da boy is soo cute. ;) WInk!!

maryam said...

koz, baju lace nt tu lebih kurg cm baju lace ana lahh. haha tp ana punye kale pink.
tp en, rase tak, baju tu mcm membuatkan diri nmpk gemuk, perut plak buncit semacam?
p/s: ana dah xpakai dah lace tu. mcm membazir je buat :/

Aika said...

cely: sesungguhnya loaded itu merupakan perkataan sembunyi(?) untuk membazir.

bam:TAHUTAKPEEE.ana rase flabs ana cm obvious gile time pkai baju tu.nak hold my breath pon takat lame mane je bole aan.wedding ana nnt ana nk pkai cashmere supaye boleh klihatan langsing gahagahag.kalau ade dinner kt sunway tu pkaila kaak.nampak beriye beno.hehehe.

maryam said...

hey cik kak, kalau ade dinner kat sunway tu i tak pegi kooot. like my father wud let me. plus, tak teringin pon :p hahaha kesian warga sunway i tak berminat nk mingle sgt ngan drg.

Aika said...

hahaha ana rase mcm ana tahu kenapee.sti chinese die jenis yang shmekseyh2 pkai tube dgn minisket pegi klas tu kaaaan?

ala tapi boring gile tak bole pergi dinner!bile lg nak menunjuk baju lacey2 tuu gahagahag.

nnt klau ade dinner kt uia ana ajak nt jdi date ana eh.

eheh pathetic gile date sejenis.HEHEHE