Friday, June 26, 2009

With this,I shalt wed thee to thou.whoever thou is.

Ada seorang stalker matt dallas ni mahu tahu wedding plans aku.

jadi untuk memuaskan hati stalkernya itu,meh aku provide detail by detail supaya beliau berpuas hati dengan rose petalsnya(?)


lalu mari aku buat tag kau dulu sebelum mengkahabarkan tentang makeup,hairstyle(jika kononya aku tidak bertudung),tudung style(kerana aku bertudung),designer gowns which ill be wearing(HEH TAK SALAH BERANGAN TINGGI KAAAN),theme colour(yang ini macam PERLU),my dream husbunt(HELL YEAH BAYBEE),designer shoes and A VINTAGE TIARA.

wah kul gile wedding aku kalau ade all of those stated above.

(DEAR GOD PLEASE LET ME HAVE A VINTAGE TIARA FOR MY WEDDING.ITS SOOOO TEH COOOOOOL)

tago parto,

1. How old are you?
Aku dah lapanbelas.aku boleh tengok porn!(yang ni aku tak pasti kenapa aku perlu bergembira)

2. Are you single?
Ya,kerana sesungguhnya tidak ramai orang yang physically and mentally sanggup membuat aku not available.

3. At what age do you think you'll get married?
*kira jari tangan dan jari kaki sebanyak dua kali* empatploh?

4. Do you think you'll be marrying the person you are with now?
sekarang aku sedang online dengan haifa.adakah aku akan berkahwin dengan haifa?(?)

5. If not, who do you want to marry?
seperti si stalker matt dallas,aku juga mahu memotong if.dan semestinya jika diberi pilihan aku akan,tanpa ragu-ragu lagi berkahwin dengan dia ni,


weh.weh.WEH.WWWEEEEHHHHH.boleh cardiac arrest aku kalau tengok gambar ni lebih dari 5 seconds kerana keterujaan yang amat dasssat.

KENING DIA CAM SINCHAN WEH.


6. Who will be your bridesmaid & bestman?
bridesmaid aku of koslah akan include si stalker matt dallas kerana aku nak dia MISERABLE SEPANJANG WEDDING AKU DAN TENGOK DENGAN MATA KEPALA SENDIRI BAHAWA AKU MAMPU MENCARI SEORANG LELAKI YANG SUDI MENJADI SUAMI AKU YUHUUUUUUUU.

bridesmaid aku nanti semua aku bagi paki gown hot pink penuh dengan ropol-ropol lepastu ada riben besar.

lebih kurang macamni ah rupa bridesmaid-bridesmaid yang akan mengapitku on the wedding day nanti,

now,

WHO WANTS TO BE MY BRIDESMAID RAISE YOUR HANDS!

si stalker matt dallas tak perlulah mengangkat tangan dengan penuh keterujaan.kau MEMANG ADA dalam list ok.

bukan selalu aku boleh humiliate kau EHEH HEH HEH.


7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
GARDEN A DOH.TOLONG A WEH SESAPE SPONSOR GARDEN WEDDING UNTUK WAAAA.

eh beach cambes gak.lepas wedding boleh terus mandi laut(?)

mari kita buat review hokeh.

BEACH WEHDENG.


DABELIU.O.DABELIU.

its settled then,

I WANT A TEH BEACH WEHDENG!

tempat perlaksanaan upacara akad nikah.siput-siput boleh gune untuk ganti rose petals.mase bride dengan groom lalu baling siput(?) la eh.

8. Where do you plan to go on honeymoon?
HMM.AHH.UHH.EHEHH.soalan yang ni agak sukar.sebabnya aku macam nak pergi EVERYWHERE untuk hanimun aku.so ada dua options lah kot,

kalau aku kahwin dengan orang latin yang aku lekat gambarnya di atas tadi aku mahu pergi hanimun ke,


YA,YA DAN YA LAGI.

jangan tanya aku kenapa.malibu sounds very classy hokeh.


rumah ini pula akan jadi summerhouse kami dan akan siap dibina sebulan sebelum majlis akadnikah berlangsung.so bila bangung pagi nanti boleh terus turun tangge kecik tu pergi jogging HAND IN HAND ALA COMEL GILENAKMATIIII.

bukan macam si stalker matt dallas yang hanya tahu berdengkur di apartmen maktab dengan lelaki malang.

9. How many guests do you think you'll invite?
UH.lapan orang je kot.mak,ayah,kakak aku tige orang,abang aku,kakak ipar aku dengan naqib.AKU TAKNAK KAWAN-KAWAN AKU TENGOK AKU KAHWIN.

malu.

GILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

dan mungking juga anjing rumah sebelah.

10. Will that include your exes?
Yang ini lah anjing rumah sebelah.

11. How many layers of cake do you want?
Lima kut.HAHA LAGI UP DARI KAU PUNYAA STALKER MATT DALLAS.

boleh tak aku nak kek aku macamni?

ADA SEASHELLS DOH.

tapi kalau dah diadaptasi(?) mengikut taste aku kek ni akan ditambah lagi dua tayar dan seluruh kek akan berwarna COKLAT.

ya stalker matt dallas,COKELAT.

kerana AKULAH PENCINTA COKELAT YANG SEJATI.


wedding cake kau pulak mesti macamni.

SKEMA GILE qwertyuipkjgdasxzcxvnmhnffhdfhfxysery.apahal macam ketupat kat tengah uh.

12. When do you want to get married, morning or evening?
sunset macam romantik.

ADEKE orang kahwin time sunset?

eh takbole ah.susah tetamu nak sembahyang asar dengan maghrib.eheh.

13. Name the song/tune you'd like to play at your wedding.
Beat It-Michael Jackson(?)

nak lagi best?

Soko-Shitty Day.

HAHA SERIES KEJAM GILE KALAU LAGU NI DIMAINKAN MASE WEDDING AKU.

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork? Knife?
sebab kita semua nanti dine kat tepi pantai kan so I buat normal fork and spoon lah.knife tu untuk I sahaje in case ada bridesmaid I yang berkonspirasi untuk merosakkan kek five tier eksklusip yang bersiput itu.

15. Champagne or red wine?
Whisky.

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
RIGHT AFTER AH YEAH I CAN FINALLY DO WHAT I WANT WITH A GUY LEGALLY BUAT APA NAK TANGGUH-TANGGUH.

perverted gile ftw.

17. Money or household items?
Semestinya,

DE MO DE NEH.

18. How many kids would you like to have?
Lima orang had maksima tiga orang had minima.

KAU INGAT BERANAK TU SENANG?


perempuan ini telah meyakinkan aku bahawa being in labor tidak susah.

19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?
YA!dan dvd ini akan kami tonton jikalau andaikatanya kami bergaduh untuk meredakan ketegangan yang ada.WAH DE IDEA DE VERE DE GOODEH.

20. Whose wedding plan would you like to know next?
Bam.do it or ull end up being a 40 year old virgin HAGAH GAH GAH.

okeh dah mengantuk cam HOHMAGAH.

mesti kau tak sabar nak be a part of wedding aku kan stalker matt dallas?

2 comments:

Perempuan beremosi tinggi. said...

babi gaun pink ropol2

Aika said...

untuk kau aku buat exception ah

kau boleh pile warne

HOKEH?