Tuesday, August 24, 2010

Hey Y'all!

My stomach hurts like hell. Err, my abdomen in particular. Anyways, did you know that the correct spelling for abs is actually abds? Because it comes from the word abdomen right so, yeah. I found out about this while googling on the correct way to do sit-ups. eheheheheheheheehhehe. Seriously laaa I hate looking at my flabs after bukak puasa. They look so monstrous T_T Even Mee said the sight of my stomach freaks her out. Which isn't very flattering -.-

So I've been doing sit-ups two nights in a row yay me! The first night was with Ayunie sebab saje gatal nak cube haahhahgahaga. The sit-ups that we did were..umm well, you could say it was the full sit-up? I don't know the exact word for it but it's the kind of sit-up when you baring and then bangun and then fully baring and then fully bangun. Which can be very very very VERRRYYYYYY VERYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY tiring. Baru sampai 4 dah mengah ape cer? Hahahahahahgahgahag.

So then last night Nulul thought me to do crunches. Which is macam sit up but you only go half-way down and then back up again. This one I can do until one hundred :DD

But when I woke up for sahur this morning HAHA ok tipu terlepas sahur. When I woke up for subuh (jangan tanya pukul brapa JANGAN TANYA PUKUL BRAPA) my abdomen huuuuuurrrrrrrrrrrttttttttsssssssssssss so baaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddd T_______________T I felt like there was some creature trying to dig it's way out from my stomach YES IT REALLY FELT THAT WAY. And it still does HU.

Nak bangun dari pembaringan(?) sakit nak baring sakit nak tunduk sakit nak terima tumbukan orang sakit(?) memang sakitlaaahh the conclusion!

Malam ni aku taktau nak buat lagi ke tak. Nurul cakap kena buat 300 times per day for a month baru boleh dapat washboard abs WTF 300 TIMES WTF WTF WTF. Aku taktaula sakit ni sebab muscle tengah nak membentuk ke ape kan tapi macam serious rase taknak buat dah malam nnnnniiiiiiiiiiiiiiii. Tapi kalau sakit-sakit badan lepas vigorous exercise tu tandenye nak jadi tough kaaan HAHAHAHHA. Masa PLKN dulu hari-hari buat starjump 756382764 kali sebab asyik kena denda dorm kotor ada muscle siot kaki aku ADA MUSCLE KERAS TAKDE JELI-JELI DAH OKAYY. Tangan pun ade muscle (betul ke term ade muscle ni. Ke orang panggil tough? ._.) sebab hari-hari berus baju dengan penuh semangat. Tapi tangan kanan jela ade muscle sebab takleh nak berus baju pakai tangan kiri tak biase hgehgehegehgehgehgeehgege.

Harap-harap jela sakit perut ni sebab nak tumbuh(?) muscle kat perut. SEMARRRTT GILA PERUT AKU NANTI WOOTS!

Ok wadehel cakap pasal perot kat sini end of story byebye.


On a much HAPPIER note, I'm staying in Nilai, AGAIN for the weekend because my CCT lecturer SUDDENLY had the genius of all geniuses punye idea untuk buat kuiz hari sabtu WTH?! WTH WTH WTH WTH WTH WTH WTH WTH. I was sooooooooo looking forward to going back home this weekend because all my assignments are done :( But now kenot la have to stay at Nilai bikos sadenly got dis dem kuiz wan. Cheeeeeeeeeeeza totelli cheeesee.

Anyways harini dapat markah midterm kempete and I FRIGGIN PASSED WOOTS! Serious aku ingat dapat 20 je ke ape ok dah sangat cuak sebab haritu kuiz kempete aku tak blaja dapat 2/20 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Serious aku gelak tengok markah aku like how is it humanly possible to get such low marks? Like my 0.7 pointer during my first sem HAHAHAHAHAAHHA. But that's a whole different story because bioscience sucked balls and I hate that damned course to bits and bits and piecesssssssssssssssssssssssssssss. *pokes bioscience with a sharp stick*

Setakat ni yang tak dapat markah CCT je -.- entah dah habis tanda belum Tok Bah tu hahahagahgahag. But it's okay lah. I understand the guy he's like 63 kot tadi pun he came into the class like 20 minutes late and asked us, "Why aren't you in class number 8?" walaupun memang hari selasa class kat C-1-23 kesian Tok Bah dah lupa T_T

And haritu Nulul cerita Tok Bah cakap dalam her kelas,  "Saye akan berhenti mengajar bile satu pagi saye bangun and I've forgotten everything." LIKE SUMPAH LAH SEDIH GILA HAKU DENGAR KAAAAANNN :rasa nak nangis pun ada isk. Takpalah Tok Bah. Sebab you sangat comel macam atuk and sebab you're a really nice lecturer redha jelah stay Nilai this week. Hehe.

And next week is like the last week of the semester like WHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAATT? Honestly aku rasa semester ni macam laju gilaaaaaaaaaaaaaa dooooooohh. This week that week this week that week tetiba TARA! FINAL! Ok scary sikit part final tu tapi serious macam cepat gile sem ni macam short sem le pulok. Hahaha.

Eniwes 2x nah tengok markah mid sem aku kecuali CCT sebab tak dapat lagi.

Grammar : 16.77/20
Drama : 13/20
Oral Com : 16.5/20
Intro to HS : 18.5/20
Computer : 34.5/55
BTQ : HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAKU SEGAN BETUL NAK BAGITAU YANG NI TAKYAH TAULAH HAHAHAHAHAAGAHGAHGAHGA. Ok fine aku bagitau 8/20 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HUDUH KAANNN.

Ok takdelah cantik mane pon markah aku yang nak tayang tu tapi oke lah jugak HAGHAGAHAGAG. BTQ TU MEMANG AKU TAK BLAJA SEBAB TU MARKAH HUDUH HEGEHGEHEGEGEHGEEGEHG. Ceh kau markah elok nak tayang markah buruk segan pulak tau pon lenkali blaja senonoh sket huh.

Panjang betul yaw post kali ni. Okelah dah pukul sepuluh malam nak pergi mandi BYE YALL!

9 comments:

ceLy. said...

aku balek khamis tp dtg sini balek ahri sabtu. sila jeles. ._.

Aika said...

MEMANGLA RUMAH KAU KAT SEPANG UDYGRFJSDGRFJHGRFUKGERFYUGRYFVUERGVUJKEGFJVDHBFRVRUGH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Syafiq said...

damn !!!!

Aika said...

apahal daaaaaaaaaaaammnnnnn?

Kartika Azmi said...

powerrrr ah die

Aika said...

macam taik je power ape kartika ._.

PutriMaira said...

makcik, buat sit up takleh kuat2 la, esp first time.kena mula sikit2, e.g 1st day buat la 10 kali dulu, after 3 days up to 20 times, gradually increase.kalau terus buat banyak, muscle tercedera, bukannya muscle membentuk yg baru..muscle tekejut la kena buat exercise kuat2..haih..kawan mana kata kena buat 300 tu?kalau dah biasa takpa la, ni baru nak start terus nak buat banyak..

Aika said...

CEH TERCEDERA KE MUSCLE TIKAH NI SAKIT GILA PERUT JHFGJHEKFVBRWGHFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

tau tak pa..tekoyak kot muscle..huh..