Tuesday, August 3, 2010

Sup Yaw

Tak nyenyak betol aku tido malam tadi. Dahlah aku tido tengah. Sasa dengan Qlah tido senget pulak APAHAAAAAAAAAAAAALL memang ah aku rase sempit gile setiap 3.635427 saat terjage kan. Lepastu sebab kitorang macam gabong due katil and tido melentang, so katil belah bawah tu macam tend to tetibe londeh(?) so bile tebangon tetengah malam ade jarak aa pulak antare dua katel tu kan. aku gerak nak suruh angkat kaki sebab aku nak tarik balik degil due orang tu. Tido macam ape ke -.-

On a bitter note, aku puasa lagi harini. And kalau aku puase mood aku jadi buruk gile cam harom sebab aku LAPAR DAN PENAT DAN SAKIT KEPALA DAN PERUT RASA CAM TERBAKAR SAMPAI AKU RASA NAK ROBEK-ROBEK DENGAN PISAU PEROT AKU TU KASI MASUK ANGIN SEJUK SKET. Parah gila. Kemuncak mood buruk aku adalah bila lapar, penat dan sakit kepala. Kalau kau cari pasal dengan aku time tu memang aku kasi free kick. Serious, cubela. Tapi kalau bulan Ramadhan aku puase takdela bad mood pon. Maybe sebab orang lain puasa sama? Entahla.

Ahad ni aku pergi Maimunah kawen omg awal gile die kawen harut aku cakap dengan parents aku "Mak, nanti nak pegi kawan Tkah kawen boleh?" And my mum was like "Kawan hang brapa taon?" So I told her "Smilan bleh" PASTU MENGUCAP MAK AKU HAHAHAGAHGAGAHAGHAGAHAHAGHAGAHGA! Lepastu mak aku cakap lagi, "Awat awai sangat die kawen? Masak kemeh rumah semue tau ke tu?" Pastu tetibe Lin menyampuk, "Entah-entah kawan die smue dah reti masak gulai dah pon Ma. Tkah tu je yang tekiai-kiai"

KUAJA BETOL LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Siap korang aku masak kari ikan suatu hari nanti jangan terkejut pulak. HUH!

Oh lupa nak cakap kat bakal suami (tetibe gile wth) awak kena tau makan kari ok. Kalau lagi best, jadikan kari ikan tu fevret awak sebab saya memang takleh hidop tanpa kari ikan ye and kemungkinan besar bende pertame yang akan saye blaja masak adalah kari ikan(??) hikhik hikhik. Oh awak jugak kene suke rasem, dalca, nasi briyani, katrika karwade (iaitu kari ikan masin YANG NI SUMPAH FEVRETTT) dan lain-lain lagi masakan mamak because I can't live without theemmm padahalu asek nak mengharapkan Mak yang masak huh gi lah blaja masak sendiri nate mu.

P/s: awak menghilang ke mana yaw?

3 comments:

Syafiq said...

KARIIIIIIIIIIIIII ????

ceLy. said...

ouh katrika..
aku mati2 ingat kartika. hahahahah!
weh aku nk pi jugak tgok maimunah kawenn. mcm mne niii. -_-

ameerazman said...

mee rasa tic marah lagi kat mee ohh. mee rasa aa. ntahla macam semakin kuat pulak rasa tuh. ish. mmg sgt lah. ish. tak tahulah, mee ni kalau dah salah memang subhanallah sampai habis sem rasa miserable gila. serious ah tic, kalau tak asal kau tak cakap dengan mee sgt? jawab pun mcm nk tak nak je.

*tlg jgn jwb dpn2, sbb sumpah mee takut gila! sorrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy.