Sunday, August 22, 2010

PEYIDEM

It's 0509am and I'm still awake. Well, it's obvious that I should be awake because of sahur. But this is the I-haven't-slept-all-friggin-night kind of awake. So I was up all night trying to finish up my critical thinking assigment which was comparing the barriers from the western and islamic perspective. We had to compare five barriers from each and we also had to write up until 10 pages. wtf rightttt. But then our lecturer said that the font was to be Times New Roman, 14 (YES, FOURTEEN) and DOUBLE SPACING LIKE WTFF THAT WAS LIKE TELLING US TO WRITE A FRIGGIN FIVE PAGE TERM PAPER YEAAAAAAAHH. Seriously, double spacing kot. 1.5 pon macam dah perghh perghhh bersyukur gila nihhh apetah lagi double spacing HOHOHOHOHOHO!

Eniwes, harini dah 12 Ramadhan dah. CEPAT GILA KE HAPA? LAGI 18 HARI RAYA YEYEYEYEYEYEYEYEYYEYEYEYE sekejap je lagi nak Syawal isk isk. Btw sekarang ni aku tengah bersahur makan biskut oat krunch yang sangat sodap tadi dah makan megi HAHAHA sangat mewah sahur harini sebab gua bangun awal aka tak tidur langsung tu yang banyak masa boleh rajen gi buat megi tu hagahgahga. Kalau tak memang aku bangun, kunyah dua keping biskut, minum air mineral sikit pastu sambung tidur memang tak kuasalah nak gi masak megi pulak kaaann.

Makan megi tadi pulak berpiuh-piuh haku cari sudu besar tak jumpa pulaaaaak. Aku tak suka makan megi pakai sudu kecikk. Tak dapat nak sauk kuah berajinomoto die tu banyak-banyak hegehgeheghegehgeheghehheg.

Lega gila la dah siap semua assignment. Calc dah, CCT dah, Drama punye term papar dah, grammar punye project dah. Memang rasa macam nak menari bogel tengah padang sebab sangat gembira HOHOHOHOHGAHGAHEGEHGAHDJFFFFEGRFKEJRGHEFRRMFG. Ok jakgi masuk subuh dah nak pegi solat di awal waktu boboi.

5 comments:

ezral Sya said...

'Calc'???? Pls dont tell me that that stands for CALCULUS????????

ceLy. said...

kau dah siap term paper ? hebatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt! ah jeles jeles

LinZ said...

camne nk baca topic hang tu?
payidem?

Syafiq said...

SAYA NAK TENGOK AWAK MENARI B**** !!! AHAHAHAHAH : NT NAK MENARI BGTAU K. BAWAK KAMERA NAK RAKAM :::

Aika said...

sya: HAHAHAHHAHAHAHAHAHA KONPEMLAH BUKAAAANNNNN jangan risau budak ben tak amek math langsung yaw :D calc tu assignment computer je nanti belaja le hehehehehe.

salwa: HEGEHEGEGEHGEHEGEHG DAH DAH SEMUA AKU DAH SIAAAPP.

lin: peyidem la. FREEDOM! HAGAGAHAGAHGA

BODOLA SYAFIQ PERVERT GILA KAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU