Friday, February 27, 2009

semalam aku makan nasi goreng basi.

ya title di atas benar.tapi disebabkan aku mempunyai perut yang kental lagi bebal aku tak kena diarrhea yang menjenglotkan itu.

oh.my.god.

i think im in love with ziyad.he comes to my work place like everyday how could i not fall for that beautiful bright eyes and charming smile and cute laugh?everytime i see him my hearts goes GAGAAAAAA.he has to be the cutest human being ever.he usually drops by with his mum,k.suraiya.yes ppl i call her kak.mybe i should start calling her mama because im in love with her son lol.today i got to see him off for the last time.and i kissed him goodbye on both cheeks.i hope our paths will cross again ziyad*sheds dramatic tears*

that three year old kid has really got me head over heels for him.

so i got my pay yesterday.berbelas-belas keping rm50 di dalam sampul surat saiz sederhana warna putih yang diluarnya tertera nama a.m.g telah diserahkan kepadaku.masa aku tau haritu dapat gaji aku excited nak mampus macam ekwjtgkefgek punya excited.tapi lepas duit tu dah da dalam purse aku KENAPA AKU TAK RASA EUPHORIA SEPERTI YANG AKU SEPATUTNYA RASA?

aku rasa aku ada sindrom suka-melihat-duit-banyak-tapi-tak-suka-memiliki-duit-banyak.apasal hanya aku yang ada sindrom pelik ini?*tertekan secara ekstremm*

esok last kerja yeyeyeyeyeyyeyeyeye gembira tahap jebon yeyeyeyeyeyeyye.

aku rasa nak bukak account maybank untuk menyimpan duitku ini supaya aku boleh kembali gembira keran tida duit di tangan.ok aku tak gembira kalau tiada duit di tangan.mri bersyarat dengan diri sendiri.u have to hve at LEAST 50 in your purse.for,uh,future investments in SHOPPING MALLS GAGAGAGAGGA.ala kene beli baju something kat topshop untok lee.shit.hahaha.

WEH TAHU TAK LEE BELI DRESS CAM WEJITFGLAWKJRGWLGEFSGDFSMNFVGAWJL PUNYA CANTIK UNTUK BIRTHDY AKU TAHUN NI SUMPAH BOLEH MENJERIT KESERONOKN TENGOK DRESS TU WOIIIIIIII.

aku ada tangkap gambar.tapi camera aku VGA.so kualiti gambar cam pogiogi.aku takmahu tunjuk kerana malu kamera huduh.TUNGGU AKU BELI 5800 SKRIN BESAR GEDEBOK NANTI WE'LL SEE WHOSE LAUGHING HAGHAGAHAGAHGA.

tadi aku ada realize something mase mintak dekat dada nak pegi sunway legun dengan eps isnin ni.KENAPA AKU SENANG GILA NAK KELUAR SEKARANG?sejak spm habis ni everytime aku mintak keluar its always a yes.ok ya aku memang batak akan perkara ini kerana korang tak tahu betapa susahnya aku untuk keluar joli bersama rakan-rakan before this.sampai tahap sembahyang hajat sebelum mintak permission tahu taaaaak?ok tipu gile.

maybe dulu sebab im still studying kot.and kalau aku asyik keluar je bile aku nak study kan hahaha.tapi tak keluar pon bukan study jugak wtf.time limit aku pon dah diextendkan sekarang.dulu kalau keluar at four SHARP kene ADE kat rumah wdffffff.sekarang aku sampai rumah 630 pun aku tak kena question.yuhu WA SUDAH BESAR DAN BOLEH BERDIKARI WEH.ataupun mami dan dada semakin percayakan aku yang semakin matang ini.woa ayat geliiii.

and jangan kata,"eleh kecoh gile dapat balek 630 je pon.aku balik pukul 3 pagi pon mak bapak aku tak kesah." because you dont know how strict the rules were before.

pada ketika aku menulis post ini aku berumur 17 tahun 11 bulan dan 19 hari.ya,lagi 12 hari birthday aku.aku makin membesar yuhu lagi!

no wait.

i dont think i wanna be eighteen.i wanna be seventeen forever!

being eighteen means im not underage anymore.kalau aku kena rogol dan bunuh si keparat itu akan dapat balasan yang kurang kejam.ini merupakan suatu ketidakadilan!AKU MAHU TUJUHBELAS SELAMANYAAA supaya si keparat akan dapat sebatan sehingga hancur tulang punggung gahagahag pahal aku sadis sangat.

nauzubillah la aku kena rogol dan bunuh kan.oh god ngeri gile.korang tahu tak tan may hong?eh betul ke aku eje name die ni.jap nak google.

*2 minutes later*

oh ok it was ang may hong.she was a nine year old girl who was raped and strangled while she was on her way to buy breakfast for her younger brother i think.the part that just rips my heart out was that a wooden pole with three rusty nails sticking out at the end of the pole was thrusted into her vagina and deeper until it punctured her heart and intestines,which led to excessive bleeding and hence,her death.memang nak mampus a keparat tu.kalau gua jumpe memang kene sule.ok cakap je bernai entah-entah lari lintang pukang.

fat la all those rapists out there.you cant runaway from Allah the Almighty you know that?so sementara you all masih hidup ni marilah bertaubat supaya akhirat nanti tak kene dah.dunia nak dekat kiamat pun masih nak merogol lagi?hsfgwjkefkgvakjd.

why cant this world be a better place?

Todays Grateful Splink:
Im grateful dada granted me permission to go sunwei legun-ing with eps!yuhu.

1 comment:

Lee said...

hahaha tak boleh blah kau aku pun nak tengok kau dapat beli tak 5800 kau so then we'll see who's laughing ok bwahahaha

AND YES I KNOW ITS SUCH A GORGEOUS DRESSSSSSSS *topshop* *hint* *topshop* *hint*

lmao im such a materialistic assbuiwegfwui