Thursday, July 9, 2009

Read the pictures and stare at the words.

esokbalikesokbalikesokbalikESOKBALIESOKBALIKEEESSSOOOKKKBBBAAALLIIIIKKKKKKKKKKKKKKK!!!!

padahal baru due minggu je tak balik kot.

duduk sabah tige bulan tak balik balik boleh rilek.duduk pj yang stengahjam dari rumah sibuk tergedik macam ayam nakbalknakbaliknakbalik.

aku rasa since i came back from sabah aku macam ketagih nak duduk rumah.macam tak cukup je masa(?) yang aku spend duduk kat rumah.yelaaaa.dudok kat sane tige bulan,balik duk seminggu(tu pun asyek gi rumah u.jui dengan majlis khatam quran,akad nikah,recpetion dekat dpf etc etc.lepastu hari selase before that satu hari jugakla aku keluar dengan lee.and then the week after all these happened terrrrrus kene register dekat cfs.

FAHAM TAK BETAPENYE AKU NAK DUDOK RUMAH SEKARANG NI?!

1 comment:

cik nanako said...

yeah..aku sgt phm!!
bgtu jua aku..
wahaaaaaaaaaaaaaaahahahha!!
tika,,
miss u buddy..