Wednesday, July 22, 2009

There's a big possibility.

yang sakite kepala macam otak throbbing nak keluar dari tempurung ni is because i woke up after twelve for almost three days in a row.

DEKAT PJ MANADE WEHHHH WA BANGUN PUKUL DUABELAS NI HARI-HARI BANGUN PUKOL TUJUH STENGAH OKAYYYY.

okay tipula hari yang kelas aku start pukul due ade jugak aku bangun lambat.pukul sepuluh.





OKAY FINEEEE AKU PERNAH BANGUN PUKUL DUA BELAS DEKAT PJ OKAAAYYYY

dahlah tadi kena frame dengan naqib.fjgbeivfekfhkr betul budak tu baru tiga tahun dah pandai frame orang boleh tak weh.

aku tengah tengok simpsons dengan bahagianya tadi sambil duduk atas beanbag empuk lin tu.pastu die masuk ah bilik,he was holding his legos yang telah dibentuk macam pistol ah konon.

pastu simpsons ni kan KARTUUUNNN and what would a three year old kid like more than watching cartoons on a quite(SO NOT) evening?so die pun dudok ah tepi beanbeg tu.when he sat down he sort of handed the lego to me so aku amek ah.sementare tengok tu aku reorganize lego tu bagi jadi pistol baru(oke ah YE AKU MEMANG SALU MAEN TEMBAK-TEMBAK LEGO DENGAN DIE.im just eighteen okaaaayyy).pastu bile simpsons dah habes die pon klua ah bilek without taking back his lego.i figured "mamat ni mesti dah lupa pasal legi die ni"

aku pun sambung ah main dengan lego tu for a few minutes.and then die jenguk kat pintu and nampak aku pegang lego die.

you know what he did?

"ABIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AUNTY KAH AMBEK LEGO NAQEBBBBBBBBBBBBBB!!!!"

what.the.shit.

mesti ah aku nak self denfense jugak an so aku jerit ah balik

"WOIII DIE YANG BAGI AHHHH!!!"

naseb baek abang aku x membebel further.pheeessshh.

aku memang pantanggggg kalau kene tuduh bende yag aku TAK buat nii.

walaupun penuduh tu tige tahun.

hey,justice has to be served right?

4 comments:

ceLy. said...

bijak sgguh naqib. heheh.

Aika said...

BIJAK IRRITATING BUAT APEEEEEEEE.

LinZ said...

Hahahha..tu lah padahnye hang xmau berbaik2 dgn dier sedari kecil...hahahhaha...

Aika said...

woi gi buat keje ahhhh
HAHAHAHAHAH