Saturday, September 5, 2009

Entri perasaan.

The other day my 13 year old cousin,Ainaa told me that i reminded her of someone.

"You remind me of a singer you know,Keri Hilson."



I'll take it as a compliment :D

p/s:sapa cakap keri hilson hudoh aku pukul dengan kayu golf.

7 comments:

Anonymous said...

keri hilson hudoh

Anonymous said...

hahahhaa

Aika said...

hahahaaa apa barang weh pakai anon kalau berani post ahh pakai nama sendiriii

ceLy. said...

aku pelik ar sape yg ske dok komen pakai unknown2 ni. takot sgt ke kite nk stalk dye balek? haha. :))

ok saja ouh! se-geng ngan tyra banks! ;) wink!

Aika said...

hahahaha.gila takhinginn

call me tyra bebeh,auwww
hahagahaga

ezral Sya said...

ehehehe. i tak tau, whether you'll take this as a compliment or sebaliknya, hehehehehe, jangan marah tau no hard feelings, but pada pendapat saya ia merupakan suatu compliment la, kalau i dapat comment ni pun i akan rasa sedikit bangga tapi sedikit "HOH?" but it doesnt matter la.....

cikgu vasuki ('Mummy V' HAHA!) somewhow reminds me of you, sumpah, freakyyy saiko
.. . . . . .

eheheheheheh .__.

Aika said...

sya:HAHAHAHAHAHAHAHA OMG HAHAHAHAHAHAAH!budak-budak laki dulu pun ade cakap macamtu -_-

boleh lah compliment mama v tu vogue ape :D