Thursday, September 10, 2009

Tipulah kalau aku kata aku tak rindu korang.

Tadi aku tengah browse boy punya myspace page.adalah satu album dia ni.ternampak gambar dulu-dulu masa form 5.



rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

3 comments:

ezral Sya said...

AWWWWWWW (': in a way i kinda miss you seniors tu walaupun aku sebenarnya tak suka seniors HEEEHEE OPZ KANTOI (ala jangan tipu la, seniors semua pun tak suka juniors kan? duh duh duh tu macam lumrah hakikat alam. tapi sebenarnya korang agak okay la nice batch of seniors hehe bodek bodek). ingat tak korang macam menggila every time balik buat bus stop depan tu macam tempat bapak sendiri hahahaha niiice. oh and persembahan budak sains ni yang sape tah balqis kot jatuh tu kan kan kan? ke it was you? HAHAHA!

walau macam mana layme sucky ew pun sekolah menengah kebangsaan seksyen 10 kota damansara (NAMA BURUK) tu, somehow you catch yourself accidentally falling in love with it kan? haih. eh ke aku sorang je macam tu?hehe.

Aika said...

HAHAHAHAHA kurang ajar ah sya! :P

haaaaaaaaaaaaaah.omg mmg macam bpak kiitorang ah founder bastop tu aan gile kecoh tiap-tiap hari balek kadang-kadang diselangi drama-drama hindustan di belakang HAHAHA.

oh god malu gila ugfiuqegwfkegfriqwuefwet jatuh depan satu sekolah koooooooot.

and it was me -_-

haha totally wehh eventho i was only there for just one year i often find myself missing the school and the memories within it.

HIDUP GHUMIAT!

ezral Sya said...

haha and guess what,no surprise la, drama hindustan tu smua masih ada,rasa sekarang dah evolve jadi drama tamil kot action emotion smua ada gilebabz punya wuhu

HAHA OH IT WAS YOU HAHA! Okaaay what, it made the performance merepek tu uh 'interesting' hehe. kita semua kan memang suka benda camtu, suka buat kecoh boo orang atas stage, kalau tak semua orang dalam audience tido je kot ahaha, so kira you were the superstar of the blockbuster doh ehehee

YAHHH!