Friday, September 11, 2009

When luck is suddenly on your side.

As much as i would like to get married at the age of twenty five,

i have a feeling that it might be impossible -_-

i mean,theres a lot of people out there who are like wayy older than 25.

and NOT married.

so i was thinking,would i really be financially and emotionally(?) stable and eligible to get married at the age of twenty five?

DOUBT IT.

if i graduated at 23.id have to find a job and kumpul money to fund the marriage right?and i was to get married at twenty five there would only be..two years.

o_O

plus there's thousands and thousand of fresh grads yang jobless.odds are,id probably end up being on of them.

TAPI OPKOSLAH NAUZUBILLAHIMINZALIKANFUSINAAAA.

andd something just hit me.

like straight in my face.

i dont know how to cook -_-

orang-orang selalu kata kalau nak ikat suami kena melalui perut(?).tapi tapi tapii aku dahlah taktahu masak nasik masak lauk masak masak kari masak yang kompliketet ni laah.

hebat-hebat pun goreng telor lah.tu pun kadang-kdang rentung.

APA NIIIIIIIIIIIIHHHH CAMANA NAK KAHWIN NIIIIIIIIIIIHHHH.

nak belajar memasak bile pulak.macam leceh je nak kene hapal resepi-resepi tu petua basuh sayur ngan kunyit asam garam hidup setahun jagung SUSAHNYA LECEH LECEH HOT HOT HEAT HEATTT.

dahlah lesen pun tak ada.

rupa pun hudoh.

tak tahu masak.

perangai sehuduh rupa.

bengap.

tak boleh harap.

bang-

EHHH EHHH CUKOP AHH SKET SKETT.

inferiority complexnya :|

semalam aku baca balik blog bersawang lee yang post usang-usang tu sebab jemu di alam maya taktahu nak buat apa.

and i think she's made a strong point through her gatal-gatal kahwin posts.

you'll find the real meaning of marriage after the honeymoon phase ends.

NOT masa bercinta ilabyu ulabmi togede foreve baby ima stick witchuuuu.

nak kahwin tak nak nak kahwin tak nak nak kahwin tak nak.

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK T_T

1 comment:

ceLy. said...

weyh weyh.
lpas aku bace entry ni aku plak trase
ape yg ko rase.
uhuu.

susahnye bkahwen!
tp best tp tak best?

argh! komplikasinyaa jiwa!
huhu. 0.0