Monday, September 14, 2009

One third of triple X is not rocket science.

Haritu baru aku perasan bahawasanya bila aku senyum standby standby to have my picture taken,

ada dua bola bulat pekat mantop ketat padat muncul dekat pipi aku.

TRUST ME TAK COMEL LANGSUNG CAM ADE KETUMBUHAN WADEHEL.

hahahahaha sapa tah yang cakap comel an hahahahhha.

nak cakap dimple lagilah bukan.ih ih.entahlah bila aku jumpa korang nanti dan aku tersenyum kegirangan korang pandai-pandai lah notice sendiri ye.

jangan pulak come over and say "WEH TKOZ CUBE SENYUM SKET NAK TENGOK BOLA-BOLA MANTOP DEKAT PIPI YANG MACAM KAU KATE DEKAT BLOG KAU TUUUU"

what the hell -_-

please bear the reminder dekat tepi ni in mind bila jumpa aku diluar okay.

and today i finally discovered that i was not pregnant.

THANK YOU GOOD FOR THAT PUH PUH.

ohh and tadi ada satu random number miscall aku.pahal tah sekarang dah jadi macam satu trend untuk random numbers memiscall aku setiap hari kaaan.

aku tengoklah number tu.bila tengok lama-lama baru perasan yang the number is exactly like mine.kecuali aku dekat belakang nombor satu yang ni kat belakang nombor dua.

HAHA RASA CAM COMEL NYAAAAA.

pemilik nombor ni mesti jenis macam aku takda kerja test-test miscall nombor yang beza satu nombor kalau-kalau ada mamat hot yang pakai HEH EHEH HEH.

haritu lagi aku takda kerja aku test-test miscall nombor 0121222324 lalu menghantar mesej "hey,nice number you got there"

HAHA FREAK KE APA AKU NI.

tapi sedih kerana mesej itu tak pernah dibalas mesti orang tu ingat aku stalker hegfwuergferuf.

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan aku dah dapat number pin kad bank muamalat lembap yuhu yuhu!

haritu aku pergi ah kat finance dpt nak selesaikan hal skoleshittyshit aku nii,and then kakak tu tanyalah number matrik and ic lalu aku pun bagilah maka keluarlah segala detail scholarship aku di skrin kempete itu.

satu je benda yang aku nampak,

Jumlah Untuk Dimasukkan : RM1950

bear in mind yang aku ini bukanlah pelajar tajaan petronas,jpa ataupun bnm.

APAHAL BANYAK GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

mintak-mintak belanja akan diberi layanan kurang ah since i'll be using the money untuk makan seharian beli toiletries seharian beli topap bulanan beli tidbits harian dan pelbagai lagi barangan harian mingguan dan bulanan.

takat belanje donut 1/2 dozen j.co tu bolehlaaaaaaaaaaaaaaaah.

oh and orang-orang yang aku owe birthday presents pun -_-

muamalat tolong jangan tolak apa-apa ya dari duit yang sangat banyak ini bapa saya kan dah pergai bayar yuran dulu dulu so dah setel kan yuran saya semua kan kan tolong ya mualamat tengkyu labyu muahmuah.

bulan remban habis lagi enam hari.

haritu madam chemistry aku bagi tazkirah di petang hari sebelum start kelas.

mula-mula dia tanya "berapa hari lagi kita puasa?"

laluu aku dengan semangatnakrayanya pun jeritlah "LAGI SEBELAS HARI!"

lepastu madam cakap "haritu madam dengar tazkirah kat manatah.cara kite nak ukur iman kita dengan bulan remdan ni lah.kalau kita sedih bulan ni nak habis maksudnya alhamdulillah iman kita okay.kalau kita happygembiraceria nak raya kena tengok baliklah tahap keimanan kite tu"

that's just like saying "IN YOUR FAAAAAAAACEEEEE ATIKAAAAAAAAAAAHH!!"

sepanjang kelas berlangsung aku senyap konsetret diam walaupun tak paham.

malu nya i ah ah malunya malunya puh puh malu malunya aw aw.

hari jumaat last kelas chemistry,masa dah habis buat our last experiment semua madan panggil ah yours truly(wth).

"do you still intend to chnage your course?"

"yeahh"

"do you know that ben has up until four level of arabic?"

"yeaaaaaaaaaaahh(walaupun dalam hati mencarut-carut kenapa tak ada orang bagitahuuu)"

lalu madam pun berkata-kata lahh lagi tentang betapa sayangnya aku nak tinggalkan maisntream science di dan berpindah secara permanent ke art stream.madam juga menyuruh supaya banyak-banyak solat istikharah supaya Allah menunjukkan jalan yang benar samada biological science kah atau ENGLISHYANGKUCINTAKUSAYANG kah.

lepas habis cuti raya aku nak pergi ke kampus nilai untuk evaluatioin sama ada fit kah aku untuk ambil english atau tidak.

HARAP LAH FIT HARAP LAAAAAAAAAAAH.

please dear God i dont wanna rot in bio science T_T

lagi nak tulis pasal apa lagi nii.

2 comments:

.huda. said...

hm.

plz plz

dun go bebeh!

haha.emo.

ceLy. said...

woooooooot.
goin to nilai. goin to nilai.
hehe.

eyh2. ingat alert me ok in case aku lpe ke. huhu.