Tuesday, September 29, 2009

The unchanging commitments.

Ada satu lagu ni kaaaan kalau denga dengan feeling lele lele yang betul boleh menyebabkan genanlinang airmata yang eksstrim.

tak kiralah pike pasal bopren curang ke,kawan-kawan lama ke,markah exam yang macam jsdkergergskger kee.

tak kira lah,tak kira.

haritu aku nampak rai,aku pun dengan haiperrnya jeritlaa,

"RAAAAAAAAAAAAAAAAAAIII!!!"

okay menyesal tego haritu,HAHA.

rai pun was like "ehh bye tkoz BYEEEE"

haha sumpah aku cam "PAHAL NEEEEEEEEEEEEHH"

pastu die tunjok offer letter from al-azhar,faculty dentistry(?)

and aku pun cam

"HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

macam apeni apeni semue nak flyy ni apeniiiiiiiiiii.weii kite rehat same-same mase sekolah dulu,mengumpat same-same,tido lele lele dalam kelas same-same,bengap time bio same-same(or yang tu aku sorang je) and banyak lagi bendeeeeeeee.

and suddenly you guys will be going overseas and tinggal aku to rot sorang-sorang here T_T

MANA PERGINYA SEMANGAT SETIAKAWAAAAAAAAAAAAAAANNN?!

tapi serious la kan,macam sayu je bile fikir balik semue dah ade arah tuju masing-masing nak fly pegi sane pursue itu ini kat situ sini.

we used to go to school together for god's sakeeeeeeeeeeeeeeee.we used to spent 5 days a week together.we used to wear the same hideous uniform together.

and now it feels like we've suddenly grown up and yesterday was just something to remember our friendship by.

TIBA-TIBA RASA CAM NAK NANGIS UJSKEJERFGYRGFKSEEYFUYFEKUERG.

this feeling,I SOO TOTALLY HATE.

well guys,goodluck goodluck wherever you're going,whatever you'll be pursuing.especially yang nak pergi on the 7th of october nantiii.

BYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBENCIKORANGSEBABDAPATFLYJAOHJAOHBYEBYEBYEBYEBYE.

oleh itu,id like you guys to hear this one song,

already gone by kelly clarkson

haha okay lagu ni sangat takde kaitan tapi sedaaaaaaaaaaap ah denga je okayy efgjrfgkwae.


6 comments:

LinZ said...

hahaha..gile ngencang...rileks la...blaja luar ke dalam ke...kalau mangkuk, mangkuk jugak...ade je kwn lin pi blaja overseas..balik nganggur jugak...hahah

Aika said...

PERTH TET PERTH TET PERTH TET.

Perempuan beremosi tinggi. said...

kann kannn kannnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Aika said...

oke ko kan kat ape ni -_-

misfaida said...

btllah kannn..
sume dh ada arh tuju msg2..
nnt bile sume dh kawin branak-pinak lgilh makin trase..
eh,trpergi jauhlh plk..

heee~

Aika said...

JANGAN LUPA AJAK I KALAU KORANG DAH KAHWIN OKAYYYY!