Tuesday, November 9, 2010

Bengang la aku tu

Kalau 2.30, cakap 2.30. Kalau kau rasa kau belum siap lagi web tu, belum buat final checking, TAKPAYAHLA CAKAP 2.30 BANGANG. Kau tau tak system kau macam haram. Aku taktau ape pekerje kau buat. Seriously aku rasa diorang semue makan gaji bute. Pergi kerje tengok Glee ramai-ramai dekat laptop ye? Lepastu kerje satu ape tak jalan. Inilah yang dikatakan management system HARAMMMMM.

Seriously aku benci gile uia ni pune system. Cakap tak pernah serupa bikin. Tak pernah accurate. Tak profesional langsung. Bukan kau proclaim diri kau sebagain universiti bertaraf antarabangsa ke? Kenape standard macam lagi rendah dari third world country? And I'm not just pissed about this. There are other things too. Uia buat kerja lembab nak mampus. Kenapa hal yang simple pun kau kene bawak-bawak sampai almost a year untuk nak selesaikan? SEBAB KAU LEMBAB! LEMABB SERBA SERBI. HUH AKU PANTANG BETUL BENDA MACAMNI JADI. NAK PROCRASTINATE PUN BERAGAK LA.

Menyusahkan orang kau tau tak. Cuba letak diri kau dekat tempat kitorang. Kau suka tak kalau kitorang buat camtu? Tak kaaaaaaaaan? Kalau tak suka takyahla buat kat orang. Menyampah.

5 comments:

ceLy. said...

tp bile dh dapat kau yg eksaited. XD

ameerazman said...

ya allah. sampai macam tuh sekali tic. kau jugak yg paling eksaited en. cepat cepat post something yg mengatakan kau eksaited teramat dgn matric num tuh..

meme said...

standard la tu tikah..sebabnya at 2.30 sume orang masuk, jadi jem la server tu and hence tak le dapat hang nak bukak..bese la sistem yang jd perhatian ni mmg mcm tu..usm pon sama dulu2.skrg tak tau ah..and btw, kan dia kata after 2.30..so kul 5.30 pun after 2.30 gak..ahahha..besa la tuh..ahahhaha

Anonymous said...

tak payah la bengang bengang
dh dapat masuk gombak dahh
matric number pon lawaaa :D

.huda. said...

betul sangattttt menyampah!!!

gedik gle.