Saturday, March 14, 2009

Aku tidak berminat dengan lelaki kerana mereka juga tidak berminat dengan aku.

"face it.we would make hot kids."

kickass tak title post aku harini?hagahagahg.

today i shopped like i have never shopped before.aku rasa mungkin sebab ada embam.aku tiba-tiba jadi batak macam nak beli semua bende dekat jusco tu lol.ok walaupun macam tak ada direct kaetan dengan embam.tapi dia macam ada aura shopaholic lmao.

dan ya,aku tidaklah kaya sehingga boleh bershopping di forever 21,topshop,miss selfridge,warehouse etc etc.sangat buat sakit hati kalau masuk kdai macamtu kerana saya tidak mampu membeli apa pun hanya mampu oogle macam gila dekat all those nice tops and then keluar dari kedai dekat muka sedih pathetic cam !@#$%^&* kerana tak boleh nak beli apa-apa.hei jusco besgile ok.ade ladies department,ade sports section.YOU CAN GO GAGAGOONGELELELGAGAGAG IN THEREEE EVEN IF YOU ONLY HAVE RM50!

tadi i rasa i sungguh beli banyak barang.walaupun korang rase macam tak banyak aku masih rasa banyak.i bought things that i never tought i will buy with my friends lol.ok dy bam dengan yob mesti faham aku cakap pasal ape.inside joke,gelak gelak!

apa eh aku beli tadi.haaa!two long sleeve shirts,one short sleeve shirt,two veryveryvery wertyuioasdfghjkzxcvbnm cute yoga pants.they even have colorful polkadots on the top part like omg it was sooooo love at first sight.and i bought matching..uh.ok lets stop here.

ok it may not seem a lot but i still thnk its a lot yo.hegeegehege.it really does feel good when you shop.so yes,SHOPPING IS TEH BEST THERAPEYHH.

and today was lin's birthday.

so of course i have to give her a present.plus she's been driving me to everywhere and picking me up from everywhere and buying me dinner whenever my tuition classes run late blablabla.in short she's done quite a lot for me and takkan aku nak bagi tige batang eskrem je.

so since she's a big fan of arsenal,

i bladi bought her an original nike arsenal jersey.which costs me RM181.THAT WAS BY FAR THE MOST EXPENSIVE BIRTHDAY PRESENT I'VE BOUGHT FOR ANYONE.haha kantoi gile kalau she knows my blog punye link she'll know the price aiye -.-

she's been pestering me on how much does the jersey costs for the whole afternoon okay.she finally shut it when tyah practically screamed at her to shut up lmao.

so jejaka-jejaka hensem di luar sana kalau nak jersey original dan tengah broke ambilah aku sebagai awek.nescaya dapat jersey free lmfao.kenapa blog aku dah jadi macam agensi cari jodoh o.O

and hasan,i was thinking of buying you your pair of nike socks but i forgot what shoe size you're wearing and i didnt know when would i have the time to give it to you since your busy with your a-level classes now.so after plkn lah yo.sorry again hegehegeh.

and lee,i cant find any nice tops for you in topshop.CANT I JUST BUY YOU A CHECKERED ONE?sheeeeeesh.then ud be called 'the girl in the checkered bf shirt'.do you know just how cool that sounds?LET ME BUY YOU A CHECKERED TOP PLEEEASSSEEE.

i wanted to go to saleemah's sister's wedding tomorrow.but mommy suruh pergi beli all thos plkn toiletries esok plaaaaaaaaak.and plus halim hasnt bought my pink baldi yet lol.so if i finish shopping early ill try and come ok salele?aww ill miss you guys :|

so that sums up today.these last few days are so boring ahh -.-

OH DEAREST PINK BALDI.COME TO MAMA!

Today's Grateful Splink:
I'm grateful I am finalleh an officially certified shopaholic.the receipts certifies it aaaaalll.

9 comments:

aziera said...

oh awekku!

aku peminat setia liverpooollll.




ok.pehal mcm gayy sgt ah.
hahahaha.

Aika said...

oh pakweku!(?)

aku pula meminati arsenal.


nak gado ke pakwe?
HAHAHAHAHH

p/s:i hanye akan beli jersey untuk die hard fan arsenal ok xD

maryam said...

aura shopaholic? hahhahahhaha im flattered lol.
semalam ana balek penat gile ohh. serius. perjalanan balek sejam setengah ok. nt tipuuuu..kate byk teksi. hahaha banyak PENUNGGU TEKSI ade laa

aziera said...

oh awekku!(?).

aku meminati arsenal senanya.




ok.mcm da real gaayyy lak.
haha.

halimzin said...

dearest pink baldi, i have yet to find u.HAHA. where can i find u?
ive been looking for u for 2 days da ni, tp x ketemu lagi.
hope to find u soon.

Aika said...

bam:selalu bnyk gile ok teksi tggu beratur tggu org.ana da kate nt ni bwak aura shopaholic.derang tau brang nt bnyk teros smue teksi menjauhi tmpat teksi tu.ur at fault!haahahahhah

Aika said...

azie:oh kalau begitu akanku belikanmu jersey arsenal yang berharga RM181 setelah dimark down pricenya ok?ke u nak sweater arsenal.oh takbole yang tu kua bajet.hahahahhha.

marilah kita gay bersama-sama!(?)

Aika said...

dearest halim,i have HINTED in my latest post,the perfect place to shop for a baldi.a PINK baldi.i also hope that you will find it soon because i WILL BE LEAVING IN TWO DAYS WERTYUIOASDFGHJKXCVBNM.

signed,
the future owner of the pink damn baldi.

David Gilmour said...

im wearing size 9.5 US btw...