Wednesday, March 11, 2009

BOLEH BERITAHU AKU HARINI BERAPA HARIBULAN?

ehem ehem.

korang tahu tak,

aku sekarang ni,

dah boleh,

get legally married?

legally watch porn?(yang ni ada orang bagitau im not sure betol ke tak hagahagah)

ok tu je aku tahu what 18 years old can do hehe.

so kesimpulannya,

IM EIGHTEEN YEARS OLD!I CAN GET MARRIED!I CAN,UH,WATCH PORN!(?)

haha tak banyak orang wish pun.but the ones who wished me were the ones who matter.so saya memang berasa gembira dan terharu lah :D

so mari tengok list orang yang wish aku dan ucapan-ucapan mereka,(ni memang da habis xde kerje a ni)

1.Salele(sorry hasan die yang first sebenarnye sebab die wish aku 5 hb apahal tah minah ni kuangaja lupe bdy aku 11 hb lmfao)

-Hi budak umo 18 lagi beberape menet!hehe.hpy bsday.kite da same2 besaq! ;p
gudluck in whtever u do.stay gile2,lbey2 time maen skating.itu yang saye ske.hehe.amcam,mesti say yg 1st wish an?itulah niat sy,auw auw ;D btw,esok sye pree.tp xde uwang dong.wawawawa.again,happy birthday sayangku!hee

2.El-Hesen

-happy birthday!(tu pun after hinting lmao)

3.Lee

-Woi apehal hasan 1st wish ko?aku nk wish a ni!happy birthday,biatch!now you can legally watch something that you cant legally watch before!(serious aku gelak)

4.Tyah the evil witch

-HAPPY 18TH BDAY TKAHJENGKEL!(yes she typed in capital letters lol.lepastu emo sebab xdpt first spot wtf)

5.Gy maknenek

-weh busuk,happy birthday!have a wicked one baybee.ohyeh!

6.Dy♥

-hppy birthday to you.hppy birthday to you.hppy birthday to tkaaaaa.happy birthday to yooou.atikahkusyg oi.u da 18taun weh.da tue da.saye mendoakan kejayaan anda di dunia dan akhirat.saya syg awak seluar alam semesta<33 (AAAAAAWWWWWWWWWWWW ;])

7.QlahZ(HAHA)

-Tkaaaahot!hepi bday.aku sayangkan kau!

8.Eps di perantauan lol

-kepada jenglot tercinta.epy bsday.semoga pnjang umur and dapt result yang best.ko la jenglot aku yang paling hot(kdang2 kne menipu gak).hahaha.(swt -.-")

9.Jat

-hepi bdy yang ke 18..(boringnye ucapan hang.HAHAHA)

10.Lin

-epi besday.ll the best in your life and gudluck.may Allah always be with you.(APASAL ADIK BERADIK PUNYA WISH SEMUA BORING NII)

11.Mami

-"eh hrini brthday hang kan?selamatla harijadi ke lapanbleh.nak kek pi beli sendiri.hahahaha." -.-

12.Bey

-ahahah.happy birthday weh.da tue da.hahaha.

13.Azie filipino xD

-ur bestday kan today?hppy birthdy ya!

14.Yob!

-HAPPY BIRTHDAYYYYYYY!!(heh gile hyper nak wish lmao)

and all i can think of is,

I CAN FINALLY GET MARRIED!i am so marriage obsessed owg.

macam ade je orang nak kahwin dengan aku swt -.-"

Today's Grateful Splink:
Im grateful im finally 18 years old :D

5 comments:

atuqizzaman said...

jangan overconfident.. hahaha~

Aika said...

hahaha!yob xhbes2 jgn overconfident!ana nk kawen lg 7,8 yob so dont worry okeh?haha

nt ana amek jadi flawegel!pkai baju gemok bengkak kembong2 xD

maryam said...

Koz, ana ingat birthday nt 14 hb. serius niiiiiiiiii!! arghhh
anyway, happy birthday! hahaha sorry i xde hadiah mau bagii

wany said...

hey ko.
aku da wish ko an...hahhaha...
letak nama aku cepat..kat fb aku wish au..sedih ni.hahaha

ndra said...

atikah i tot u pny bday bulan lime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!