Tuesday, March 10, 2009

Because time flies.

Esok birthday aku.

lagi dua hari dapat result.

cepatnya dah tiga bulan kan?

nak kiamat ni memang orang kata masa berlalu macam cepat gile.so marilah meningkatkan amalan dan ibadah kita kepada Allah swt.

tazkirah hari selasa,tamat.

aku masih tak faham kenapa harini aku bangun pukul 1330 padahal semalam aku tido pukul 2200(HAHA AKU PAKAI 24 JAM PUNYA SYSTEM MACAM ASKAR SIOTTT).adakah aku menghidap,

jap nak google.

*selepas approximately 7 seconds*

hypersomnia?

omgwtfbbq cool gila nama.insomnia tak cukup tidur and hypersomnia terlebih tidur.COOL SIAL.

ya,aku memang selalu mengeluarkan perkataan vulgar for no obvious reasons.i was raised that way(?)

tadi msa aku turun nak makan LUNCHFAST aku nampak mami naik.

aku:whats cookeeeeng?

mami:a bunch of your favourites.

aku:OMG REALLY WHY?

mami:well since ur going to sandakan in a few days i'll be cooking only your favourite dishes from today onwards okay?

aku:*mata bulat besar dan bergenang-genang*

so tdi she cooked laksa,sup ayam and tauhu pedass.MEMANG AKU PUNYA MAKANAN KEGEMARAN YUHUU.

aku rasa aku lagi nervous nak pergi plkn dari nak ambil result O.O

semalam sebelum tidur aku dok guling l atas katil tu pike-pike macamana aku nak hidup kat sana.basuh baju,sidai baju,potong kuku(ok apahal).ironing aku memang master so no hal lah.diorang bgi iron ke kene bawak sendiri ah?ironing board ade ke tak?ke kene iron atas lantai je?

AAAHHHHHHHH BILA KAU NAK SAMPAI SURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.aku haraaap sangat tak sampai rumah BU surat tu omg malu gile nak g amik kene tingtong plaaak rumah orang tuu.

tapi yang bestnya mami said after a month aku duk sana she and dada will come visit meeee.woots.

semalam aku msg dengan bulat dia kata ada outing hujung minggu.kau ni biar benar wei.sesapa yang baru balik plkn kem bagai budi tu and is reading this tolongla tell me what its gonna be like.AKU MAHU BERSEDIA!*muka semangat wirawati.ew i cant believe i used that word*

aku excited nak pergi sebab nak naik flight je sebenarnye.

Today's Grateful Splink:
Im grateful my birthday is tomorrow!no wait that should be tomorrow's grateful splink.okay then im grateful because i get to sleep until 1330 i guess lol.

1 comment:

NAJAH HASSAN said...

HAPPY BUFDAY TO MY TCOZ..

HOPE U :
GET ALL 1A FOR SPM
GET HAPPINESS IN PLKN
GET MARRIED AWAI2
GET ANAK BANYAK2

NTAH PE AKU NGAROT NI..ANYWAY..EPY BUFDAY

P/S ANA SERIUS TAK TAU PASAL KEM TU..TP WHY NOT SURF KAT TERNET TU..HAHAHA..JUST SUGGESTION..AID MILAD SAID OK..SALAM UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA..