Tuesday, March 17, 2009

Jenis-jenis lelaki yang aku tahu aku tak akan boleh kahwin.

aku dahlama nak post something like this and since i haven't got much time left,im doing it tonight beybeh.

1.Lelaki kuat makan.

-sebabnya mudah,simple,senang dan berkhasiat.AKU TAKTAHU MASAK.and aku rasa aku tak minat koot.i mean ppl at my age are like crazy baking,cooking and making pizzas and such.aku nak bake pon cam wertyuisdfghjkxcvbnm ok.tanya lee,she witnessed the disaster.goreng telur pun aku baru tahu tahun lepas.tu pon puan tang ajar aku masa kem kimia sebab bengang tengok aku duduk tehangak-hangak masa orang lain masaka lmao.aku lebih rela pasang enam khemah dari masak untuk satu kumpulan.hanya ada one thing yang aku masak and ACTUALLY ada orang puji.MEE SEGERA AKA MEE MAGGI SEDAP DIMASAK CEPAT DIMAKAN.or its the other way around.ftw.ya,aku masak maggi bukan letak air panas dan perencah kemudian peram ok.aku tumis bawang,aku masuk air dan perencah,aku masuk button mushroom and cili padi lepastu aku kacau dengan penuh tatatertib perlahan-lahan ok.hah resepi top secret.ok padahal baru cakap sunggoh ftw la kau ni.

2.Lelaki Handsome

-ok let me straighten this out.aku MAHU kahwin dengan lelaki handsome tapi aku rasa aku TAK BOLEH kerana

a)aku tidak cantikcun mahupun lawa dari apa-apa segi pun dan akan nampak hodoh jika kami disandingkan di atas pelamin semamsa majlis perkahwinan nanti.aku tahu orang akan cakap like "OMG WTF APAHAL PENGANTIN PEREMPUAN HODOH THAT GUY IS SUCH AN IDIOT LAH WEI FOR MARRYING HER" rasa inferiority complex okay.

b)aku akan jeles dengan semua orang perempuan yang mendekati dia(condition ini boleh sampai tahap kronik sehingga aku akan jadi jeles juga walaupun perempuan itu ibu atau nenek atau kakak atau adik dia.psiko gila weh) kerana aku akan rasa semua orang mahu mengorat dia yang hensem dan dia akan terpikat dengan uratan perempuan-perempuan itu dan meninggalkan aku terkontang-kanting keseorangan tanpa hala tuju dalam hidup ok pehal dah melebih cakap ape bagai yang tak perlu semue.

c)keadaan jeles boleh melarat dan menyebabkan aku merantainya dirumah dan diberi makan macama kucing kurap belakang rumah sehingga dia juga berkurap dan menjadi tidak handsome dan tiada perempuan mahu mengorat.HABESTU APAHAL KAHWIN DENGAN ORANG HANDSOME IN THE FIRST PLACE WERTYUIOSDFGHJKXCVBNM.

3.Lelaki kuat kondem.

-lelaki macamni aku terajang ketepi je.kalau dah terkahwin tu mungkin aku akan TELL HIM TO SHUT THE FAK UP AND JUST BLOODY ACCEPT ME FOR WHO I AM WHO ASKED YOU TO MARRY ME IN THE FIRST PLACE YOU SHITTY PIECE OF WERTYUIOSDFGHJKLZXCVBNMWERTYUIOSDFGHJK!!cakap baik-baik dengan dia yang tiada orang sempurna di dunia ini dan silalah terima aku dengan seadanya jika tidak mahu kepala lebam result lesung batu melayang-layang.

4.Lelaki yang ingat aku bodoh.

-bahawasanya dengan ini ketahuilah bahawa kau bodoh jika kau fikir yang aku bodoh kerana tahap kebodohan kau adalah lebih ekstrem dari aku.

5.Lelaki yang suka membandingkan aku dengan ex-girlfriendnya.

-HOI DAH AKU YANG TENGAH DENGAN KAU FOKUS DEKAT AKU JELAH MANGKOK APAHAL NAK PEGI KOREK OLD FILES TU CERITA PASAL AWEK LAMA KAU PULAK ADA AKU KATA AKU NAK BERKENALAN LEBIH RAPAT DENGAN DIE KE?lelaki seperti ini patut ditanam sehingga paras kepala dan kepalanya diketuk setiap tiga saat dengan kekuatan pukulan yang meningkat sehingga dia sedar akan kebodohtololannya itu.


jadi jika anda berminat untuk mengahwini saya sila pastikan bahawa anda makan tak cukup,hodoh,senyap,pandai dan bersyukur dengan apa yang anda ada.

saya akan menanti anda di dewan kahwin,atas kerusi pengantin.

7 comments:

Nikki said...

Aku paling setuju dengan no.3 hingga bawah. Sangat dan tersangat betul.

bun said...

hahah, bpk best bce bnde nih.

Aika said...

nikki:ah semua orang perempuan samakah taste lelakinya dengan aku pula?hahahahahah

bun:kalau mahu tulis benda yang best tulis benda yang kita tahu ;)

Al-Hasan said...

aku seorang lelaki yang kuat makan.

aziera said...

ha ha.
i sokong suma.
ha ha.

Aika said...

al-hasan:kalau begitu aku perlu belajar memasak(?)

azie:hish ni yang buat i bertambah sayang dengan u dan ingin menjadi gayy ni.HAHAHAHAHAH.

ceLy said...

nice one!!