Sunday, March 8, 2009

Because i have the right to say so.

Tadi pergi wedding k.sakinah.tiba-tib aku rasa mcam nak kahwin.ok wdf tak ada pendirian gila.tengok diorang like,"oh bes gile dah boleh pegang tangan.NAK KAHWIN LA DOH."

DAHLA SUAMI DIE HENSEM MUKE MACAM ADIK JEHAN MISKIN JE ADIK-BERADIK SUAMI DIE PUN HENSEM JUGAK OII AKU MACAM NAK GAG JE APASAL BANYAK SANGAT MAMAT HOT KETIKA AKU SEDANG SELEKEH?!

aku memang tak dijodohkan dengan mamat hot.kot.oh please nononononono.AKU PERLU KAHWIN DENGAN MAMAT HOT OK KORANG FAHAM TAK KEPERLUAN AKU NI?

so,jika anda rasa anda hot dan anda sedang membaca post ini,sila tinggalkan nombor handphone di ruang komen.no wait.jika anda YAKIN anda hot dan ketika anda naik lrt semua perempuan pandang anda sambil berkata,"HOT GILE DOH MAMAT TU SUMPAH BOLEH DUMP BOYFRIEND AKU KALAU DIE NAK KAT AKU." barulah tinggalkan nombor anda di ruangan komen.

okay back to the wedding.banyak jugak budak aa.aku,lee,kolah,bam,afee,rai,mina,afah,echon etc etc.rase macam reunion plaaak.haha.pastu tibe-tibe nampak al-hasan dengan zubeir.ok apahal due je banin batch aku.hagahagaha.

yeah harini takde orang kacau aku boleh picture blogging dengan aman.akhirnya orang tu dah sedar diri dan dah guna dia punya hp pavilion touch smart tx2 dengan penuh ketekunan wdf.wah aman nya rasa.bagai computer ni aku yang punya.memang aku punya pun semua orang dah ada laptop sendiri -.-

ok nak blog pasal apa lagi ni.oh ya,aku dah tambah gambar kat account flickr aku.haha mesti korang taktahu aku ada account flickr haha.

oh ha lupe nak kepoci.TADI KAT KL CENTRAL AKU BELI BEG POLKA DOT OMG OMG COMEL GILE NAK MAMPUS.RM35 je.big bargain!

aku:weh beg ni cantek ak?
tyah:ha ok gak.boleh gua pinjam kadang-kadang.
aku:*muka hodoh tanda tak boleh*

lepas sebuk suruh tyah model beg tuy aku pun beli.SEBAB POLKA DOT DIA WARNA-WARNI WEY KORANG BOLEH RESIST KE BEG SECOMEL ITU OWG OWG.

hihs tengok orang kahwin ni boleh baut aku tergugat la.i mean tergugah.wtf.ade ke tergugah.ok freaky.

oh god bes gila dapt suami kacak woi.like bila keluar jalan-jalan kan boleh shot peole with the "HAHA SUAMI AKU KACAK SUAMI KAU KACAK KEEE." look sambil muka bangga cam baru tahu goreng tempe.

ok jom share random pics.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.yang ni inside joke untuk orang yang ada dekat rumah aku pada 210209.lepas batak kat dy baru aku tahu orang panggil dia vono sebab masa f4 dia pernah bawak sup vono penuh stau beg sekolah.figures kan lee.



ok apasal uninteresting gile taktahan gamba ni.dahla veggies.kalau buah adela jugaaak orang nak tengok.kot.


gambar ni lagi tak interesting lmao.especially kalau ada bam and lee hagahagahag.

"dagu kontot sapa tu?"
"lee."


desperate camwhoring no doubt.apahal kat cermin waspy pon bole tangkap gambar.i guess there are no boundaries in camwhoring lol.


embam buat!haha neat gile an chocolate chip die punye position semue-semue tu fuhh memang wacayasamalu la bam.tapi sayangnye bila aku suruh dada rasa dia patahkan hujung biskut ni and go,"SEDAAAAAAAP GILEEEEEEEEEEEEE."

ni buat aku nak nangis ni.mami was like,"ill have one after dinner." -.-


this shows that even if you injure all of your fingers on your right hand,you can still mess with the chords.with ur,uh,knuckles.if lee can do it,you can too.*reality tv show host punya voice wtf*


the ball that kept me company at 2am when lee suddenly snored while watching 'I Know Who Killed Me".ok why does this sound so wrong.but this ball was really the shiznit.it was so..bouncy.wtf.i wish i had a big blue bouncy exercise ball.phessh.


ni kan blog aku so mesti ada at least satu gambar aku camwhoring depan cermin ok.hagahagaahg.ah sungguh misterius gambar ini sebab tak nampak struktur muka aku.i think i'll be playing with lee punya rules from now on.no aurat,no faces.cool eh.


gambar ni patut ada sfx.

aku:ee tangan kau.
lee:eeeee tangan aku.
camera:SNAP!


abide by the rules of blog camwhoring,no aurat and no faces.and lee's room wasnt as orange-iy as it looks in this picture.but it really lacked sunlight lmao.


jika anda sedang membaca ini dan anda orang yang tengah itu,SILA KAHWINI SAYA SEKARANG.*muka kickass desperate*



apahal aku semangat gile censored muke semua orang.hahaha.aku nak jugak letak gambar ni.tapi bila dah censored nampak pelik.tapi takpe,im playing by the rules after all.

and this will be the last picture of the day halim dah nag aku suruh cepat post lmao.



because not showing your face to the world is a very cool gesture.

Today's Grateful Splink:
Im grateful that i finally realized the importance of getting married.you can finally hold hands with that someone you love lmao.

6 comments:

maryam said...

ape kate nt post gamba cookies yg nt buat untuk ana? HAHAHA gila jauh beza.

Aika said...

weh mane tah cookies tu.
bukan cookies pun,COOKIE.
hhahahahha takgune gile ana nii xD

aziera said...

aika.
SAYA HOT.
my phone num 01745.....



eh jap.
i gurl la.

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Aika said...

azie,saya tahu anda hot(?)


tapi sayangnya,

SAYA PEREMPUAN!

mungkin kita ada jodoh di kehidupan lain(??)

ezral Sya said...

bes kan bes kan bes kannnn kahwin i pun tak saba hahaahahahahaha. but then there's the malam pertama part GULP ok ok ok ok sya dah sampai kat mana dah tu thoughts ok ok ok ok ok hahahaha.

Aika said...

loool sya ditto gile.
nak kawen mmgla nak.tapi bab intercourse tu kureng laa.
hgahagahagah