Monday, March 9, 2009

The reaction.

I didnt get to tell them that i ws going to be based in sabah wtf.my parents i mean.meme was the one who told them instead I WANTED TO TELL THEM PFFFFT!

so,their reaction?

Mami:HUH?SERIOUSLY?oh ok pergilah.

Dada:GILA.*continues reading his newspaper*

dada punyalah tak bagi sampai dia nak suruh aunt aku yang doktor tu issue a medical checkup punya letter yang mengatakan bahawa aku penghidap penyakit kronik.

O.O

inikah nasib seorang anak bongsu yang SUDAH BERUMUR LAPANBELAS TAHUN ANABNABSGYWTRIROFJFMXBXGSJSSOPU.kenapa aku saja yang dioverprotectivekan?aku rasa kalau adik-beradik aku yang lain dapat diorang dada bagi je pergi.aku ni nak pergi dudok asrama pun takboleh.KENAPE WEI KENAPA?muka aku muka oh-aku-ni-anak-bongsu-so-memang-manjalah-ok ke?

elok-elok aku dah ok nak pergi ni kenapa perlu ada rintangan dan dugaan(?)

aku nak berdikari jugak.

aku nak ada pengalaman jugak.

aku nak rough it jugak.

aku nak pakai but askar jugak.

aku nak merasa dudok jauh dari keluarga aku jugak.

takkan sampai bila-bila nak berkepit bawah ketiak mak bapak aku kot.

sigh.

Today's Grateful Splink:
Im grateful because i got to eat fries and mayonnaise for breakfast!

2 comments:

ezral Sya said...

PLKN? ok gila kewl kat Sabah. so you're not going? :O

Aika said...

false alarm bebeh
tu poyo je nak worried2 lol
of course im going peh free2 gua dpat naik plane like omgg xD
dahla satu kem dgn bff dekat sekolah lama like what are the odds kaan?