Wednesday, March 18, 2009

This may be the last thing that i write for long.

ok pehal title dan lagu aar.

hagahagaha takbole lame lagi ke hahagahaga.

dan ya,TOLONG JANGAN PAGGIL AKU WIRAWATI.aku masih budak manja hingusan bebal tak reti basuh baju yang tak pernah duduk asrama.aku masih belum jadi..TOUGH.

benda-benda yang aku pasti akan bila balik rumah nanti:

-muka aku dilitupi sinaran uv.ehem paham-paham lah.
-blog lee dah ada 300 new posts yang aku belum baca.SHIT TAK KETINGGALAN GILE.
-mak aku dah lupa dia ada anak bongsu.ok tipu.
-aku akan rasa cam eryudfgcvbnnyu punya bengang sebab balik 8 jun and 11 jun wedding hanis.MEKAP 5INCI TEBAL PUN TIDAK AKAN DAPAT MENYOROKKAN KE-UV-AN MUKA AKU NANTI,PERCAYALAH.
-mungkin posisi-posisi furniture dalam rumah ni akan berubah.contoh,dari katil double dalam bilik aku menjadi katil single kerana meme tak suka tidur atas katil besar and when i come back i'll end up sleeping on the floor.OK PEHAL ADA UNSUR-UNSUR CHILD ABUSE GILE.
-astro sudah ada 3000000 channels.
-selain mtv,v dan hitz.tv akan ada lagi satu music channel yang diberi nama TV Muzik.kalau korang fikir betul-betul korang akan dapat mesej yang ingin aku sampaikan dalam ayat ini.
-semua orang sudah tua tiga bulan.okwtfgile.
-naqib sudah pandai terbang(berjalan dah,melompat dah,berlari dah,bercakap dah.apeje lagi yang tinggal?)
-ada kemungkinan adik naqib akan wujud di dunia dan rupanya seorang perempuan!
-baju yang aku tempah untuk wedding hanis akan jadi longgar atau ketat.
-***i* sudah karam.wah ini macam dream come true.

ok apahal list ni dah jadi macam wishlist.

so malam ni pukul 10,11 aku bertolak pergi car park c shit tu kot.mak aku nak hantar awal jugak.

"hey i need to get my beauty sleep too okay."

swt -.-"

tapi aku akan berusaha nag ayah supaya menghantar aku pukul 12 atau pukul satu.stadium bukit jalil bukan like banyak kegiatan rempit ke ape malam-malam?ok that's a scary tot.so anda semua silalah top up sekarang AND KEEP ME COMPANY kerana sumpah sure aku akan mati akan disana nanti.

doakan aku supaya tidak drool atas mamat-mamat hot yang may or may not be there.doakan aku supaya tidak terjebak dalam apa-apa kegiatan maksiat dan kurang moral.doakan aku mengekalkan warna kulit aku sekarang(oh mengapa ini macam sungguh unlikely to happen).doakan aku supaya mempunyai minda terbuka untuk cepat belajar basuh baju menggunakan baldi special aku heh heh.doakan aku supaya dapat dikecualikan daripada memakai waist clincher kerana alat jembalang itu akan membuatkan flabs aku kelihatan lebih obvious.doakan aku jadi perempuan tough dan tidak menangis hari-hari macam tyah masa dia mula-mula duduk asrama dulu.doakan aku tidak terlangkah ke alam roh dan nampak benda-benda yang aku tidak sepatutnya nampak.doakan aku dapat ramai kawan baru tapi doakan juga agar aku tidak melupakan korang.ok yang tu tak payaa doa pun takpe kot haram lah aku nak lupe korang oke.

bam bertolak balik kampung lagi sejam.bye baam.hujung minggu kalau ade kredit kite msgla 4,5 msg ye.ana pun nak save kredit jugak HAH.nt kalau balik berkurap memang ana stab ah dala semalam beli yang bende tenyeh2 sabun tu HAHAHA.and critekan juga rasa makanan di kem anda supaya kita boleh membandingkan masakan johor atau ulat sagu yang lebih sedap ok.bile dah selalu jumpe and then suddenly tak jumpe terus ni rase lain macam pulak kan.i hope three months will pass in a jiffy or smthng.lepastu pergi shopping baju RM8 banyak-banyak dekat UO NAAAK?hahehahehgahehhae.

it feels..weird you know.kalau aku dapat kem dekat semenanjung sumpah aku tak akan rasa macam ni.sebab dapat oversea(EHEM EHEM) kan.i feel like.im leaving something very important.it feels so..incomplete?oh god idk.this feeling is vereyh indescribable.when you feel it kan,you just know whats wrong.like that doughnut perisa almari dekat jco.when u taste it,you will so know it is made 100% from the kicthen cabinets.

apasal aku selalu cakap benda yang lari point ah?

so tonight ill be wearing my grey long sleeved top,my niu pink white striped cardigan on the outside,my white khaki pants and..flipflops.

YES I KNOW.im supposed to wear shoes since nampak formalshit and everything.BUT I DONT HAVE A PAIR OF SHOES OKAY?i mean like a proper-for-casual pair.BUT YOU DONT EXPECT ME TO WEAR MY VELVETY CARLO RINO BALLET FLATS TO PLKN RIGHT?

that would be like being overdressed before getting dressed.

what?

oh nevermind.

so tolonglah ya rakan-rakan.keep me companeyh.balik nanti aku belanja korang big apple punya doughnuts lmao.

mesti stalkers aku berkurang kan tiga bulan tanpa one single post.blog ini akan jadi hambar,pudar dan leper(?).so lee aku amanahkan dekat kau silalah ceriakan blog aku dengan godknowswaht hahaha.password is still the same.kalau kau ingatlah baagaajgdeywsgdg.

saya akan rindu berblogging.saya akan rindu anda.saya akan rindu dunia saiber.spelling hodoh taktahan.

so ill be off the blogging world to plkn now.see you in say,82 days?

Laugh Out Loud :D

Roger and out.

Today's Grateful Splink:
Im am so wertyuiosdfghjkzxcvbn grateful that bulat is in the same camp.or else i would've commited suicide an hour before going.THANKYOU GOD FOR MAKING IT ALL POSSIBLE.

2 comments:

Anonymous said...

I hope, you will come to the correct decision. Do not despair.

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum59-prostitutki-rovno-i-oblasti.html]Проститутки Ровно[/url]