Thursday, August 27, 2009

15 years ago


Or probably 14 years ago i dont really remember how old this picture is

sorry ye gambar ini sangat sexy dan tidak menutup aurat.masa kecik-kecik aku ni stok pakai short dresses macamni je.short dresses with matching underpants.underpants which are worn over diapers -_-

sexy taaaaaaaaaaaaaaak akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

oh god aku ingat gila dress yang ni.it was like,my favourite dress i think.sebab matching underpants dia sangat comel ehehehehehehe.

kalau aku ada anak aku pun nak pakaikan dia dengan cute short dresses with matching underpants lah.i wonder if they sell it like that anymore.ke baju ni nenek aku yang buat?

erk.

i merasakan bahawa gambar ni agak hudoh kerana hidung mancung cantik i nampak agak penyek dan tidak menonjol dalam gambar ini.dah jadi ala-ala hidung tyah dah ni HAHAHA.

gambar ini juga merupakan bukti bahawa aku berkulit cerah semasa kecil dahulu dan menjadi gelap kerana overexposure to ultraviolet rays.

mak kenapa biar saya main dekat luar lama-lama mak T_T

kenapa juga masa kecik dulu mak suap saya makan banyak-banyak sampai jadi gebu macam tu bila dah besar saya jadi kurus kering macam a walking skeleton mak T_T

i hope i'll end up marrying a chinese convert or something and end up having kids which will look like naqib,AAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :D

yang mata sepet-sepet bulat,yang kulit tanned-tanned,yang pipi labuh-labuh gebu-gebu,yang rambut lurus halus gemalai lembut macam punggungnya(?)

i want a baby :|

14 comments:

ceLy. said...

comel gileeeeeeeeeeeee!

haha.
hey, having a baby like u also cute meyh.
;)

syazana zahidah said...

koz;)
cute!!

Aika said...

cely:haha kejinya kau perli aku ke apa -_-

nana:omg apa yang cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maryam said...

ehh ana pon ade satu dress ni yg ana selalu pakai mase kecikk! white dress with polka dots on it. hehehe. mak ana kate, baju tu bile kering je, mesti terus nak pakai balik.

i have picturesss! hahhaha excited

rasenye semua budak pun ade baju fav.

Aika said...

girls bam,
dari kecik dah ada baju fav.
hehehehe.

BORN SHOPAHOLICS!

wany said...

haha.aku pon ade gak.warne biru and ade plka dots.pehal sume polka dots ek bju dlu2?hahahaa...
ko kawen la cepat2.mse 31st november uh!hahaha

Aika said...

31st november ade pe weh?

maryam said...

dengar kate ade orang tu nak bertunang enn. pilihan keluarga la katekann...hahahh

Aika said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH OMGG.

gile memulangkan paku buah serepih(?)

ceLy. said...

koz. i'm not perli-ing laa! -_-"
kau comel hapeee. huuhuhu.
:D

ceLy. said...

and ade org btunang?? 0.0??

Aika said...

salwa:HAHAAAAA taktaktaktaktak(taknak mengaku walaupun tahu diri sendiri comel,HEH)

tak ah.yang tu aku prank derang dulu.hahaha.

ceLy. said...

haha. see! i know that u know.
(ape pnye bahse.)

hehe, asal ko tak prank derang mcm fly.fm buat tu? :))) gagaga.

Aika said...

pakai fly.fm dah melebeh sangat dah tak pepasal nnti derang datang rumah aku on the stated date nak tengok aku bertunang hish mampus ah.

ahhaahagahaghaga