Monday, August 31, 2009

Body aches.

Hari ini saya pergi one utama yang sudah tidak terletak di belakang rumah lagi bersama mami dan tyah.konon nya nak shopping raya lah tapi i didnt really bought anything pun.cit.

but i did bought my first pair of skechers.which cost,well,a whole lot more than what my shoes averagely costs.and surprisingly mami payed for it without saying things like,

"lepas ni kena belajar rajin-rajin tau dah beli kasut ni"

ya mak aku memang suka cakap macam ni -_-

so like whatever she bought for me macam motivation for me to do better in my studies la.

HAHA FAT CHAAAAAANNCCEEEEEEEE.

dekat ou tadi i did see la a LOOOOOOOOOOTTT of tops id like to see hanging in my closet.

tapi tapi tapiiiiiiiiiiiiii,mami tak bagi beli T_T

dekat promod ada satu bohemian maxi dress yang sangat cantik warna purple flower-flowery sikit sangat sweet jika dipadankan dengan cardigan berwarna light purple.

but she insisted on me buying, A SKIRT.

yes people,

AN EFFING SKIRT.

kawan-kawan yang kenal aku pasti tahu i am SOOO NOOOOOOOOTTT a,uh,skirty person.sebab aku seorang yang sangat hyperactive dan sentiasa melompat kesana sini so a skirt would like totally limit my movement into some sopan-ayu chick.

which i soooo am NOT.

oh and it get's bettttterrr.mami wants me to buy a skirt yang ada duyung punya cut tu.orang panggil kain duyung kot.it's like boot cut pants in skirt cut(?)

masa wedding kazen aku dulu aku pakai mini kurung dengan skirt duyung la.

i have never felt so feminine-ish in my entire life -_-

TAK BOLEH JALAN KENGKANG LANGSUNG SIOT.

and sekental mana pun aku menentang pembelian skirt duyung tersebut,semakin aku tidak dilayan.

cit.

so i figured something that could be made as an excuse to NOT wear a skirt.

and instead of a skirt,she allowed me to buy a maxi dress!

which is 4753287453847583939847533984 times BETTERRR than a hfvjwegf skirt.

tapi tak jumpa pun maxi dress dekat ou mana nak cari ni T_T

sapa-sapa tahu katmana ada jual maxi dresses(takheran sleveless ke with sleeves) TOLONGLAH BERITAHU I YA!

i takmahu pakai skirt :|

4 comments:

ceLy. said...

mmandangkan ko tggi lampai mang sgt sesuai pakai skirt for feminish side of urs. tp dgn mngenali tkoz yg sgt hyper mmg agk suffer tgok ko pakai skirt tsebot.
hahahah!
but well, it's not a crime. skali skala pakai la. :))
kekeke

Aika said...

HAHAHHA ya benaaaaaaaarrr.

aku tak suke la pakai skirt -_-

boleh tak aku pakai maxi dress with tights kat dalam.that way masih bulih melompat-lompat walaupun femnine(?)

.huda. said...

i amattttt suka ur skechers

x nk pkai lagi ke ????


hahhha


hahhha


luv luv

weeee~

Aika said...

not in the near future :D
okayylaaahhh ill rent it out to u and tem HGAHAGAHGAHGAGA

agak2 maryam nak pakai tak wehhhhhhhh