Monday, August 10, 2009

How the hell do they do it?

Aku seriously taktahu macamana orang pandai-pandai ni boleh skor.macam skor gilababi 10,11,12,13,14,15 A1s.

MACAMANA WEH MACAMANA KORANG LAKUKANNYA?

aku nak dapat satu A1 weh,SATU A1 ONE BLOODY A1 pun susah gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.chemistry dengan bio tu aku study tahap chipmang pun dapat b3 wtfff.kalau aku tak study apatah lagi -_-

macamana nak dapat result hebat ajaaaaarlaaaaaaaaaaaahhh akuuuuuu.

and tolonglah jangan cakap STUDY LAST MINUTE KE TAK PAYAH STUDY KE APE KE bullshit lah semua tu.

kalau kau dah dapat sampai tigaploh A1s tu nampak-nampak la ko study mangkok.

aku memang benci gila kat orang pandai jenis camni.kedekut sangat kee nak share sikit tips kejayaan kau tu.taulah aku ni bengap tahap jutgfwkgfeqwlrgtqerg tapi at least TOLONG AH WEI KATE KAWAN KOOOT.

sape makan belacan rase pedas ok.

masa aku dekat al-amin dulu aku takpernah mempunyai daya saing bab pelajaran ni.(kecuali Bi ah pantang glaaaa kalau ada orang dapat markah lebih dari hakuuuu) bio,chemistry,physics,addmath.KAU NAK DAPAT A1 HAMBEKLAH AKU TAK HERAN.

sebab aku tahu aku memang hopeless in these subjects.tuisyen lah macamana pun wei.elok-elok pon tulah yang aku dapat b3 tu.sheeeeeeeeeeeeeeeet.

and tengok sekarang aku belajar apa,

subjects im taking for this semester,

-Biology I
-Chemistry I
-Mathematics I (YANG NI CAM ADDMATH TAHUTAK JEWGFELJKGTEUGFQEWKFWEGR)

kehadapan ibunda dan ayahanda yang anakanda sayangseribukalisayang,

kalau anakanda fail janganlah marah okay.ibunda dan ayahanda pun tahu akan kemenyampahan tahap brengset anakanda terhadap science2 sabjek ni.anakanda pun taktahu mengapa anakanda ambek pure science masa sekolah dulu dan mendapat result yang kepalahotaklah boleh dibanggakan.

oh baru anakanda teringat.IBUNDA YANG SUROH AMEK AAAAAAANNNNNN.takdelah anakanda nak menyalahkan ibunda disini.yang sudah itu sudah okay mami chulaku.meskipun anakanda tahu kalau anakanda amek art stream ketika sekolah dulu kemungkinan besar anakanda akan dapat lebih 2,3 A lebih dan pasti juga anakanda sedang belajar BEN IAITU KOS YANG DIIDAMKAN ANAKANDA TAPI ANAKANDA TAKBOLEH AMEK SEBAB KENA AMEK SATU SEM KOS BIOLOGICAL SCIENCE DULU KERANA APA YA?

SEBAB SEKOLAH DULU KAAAAAAAAAAAN,ANAKANDA AMEK PURE SCIENCE TAAAAAAUUUU.

tahi.(mencarut sopan)

jadi ibunda dan ayahanda tersayang,pahamilah anakanda dan janganlah maki ekstrimis kalau anakanda pel sabjek2 yang anakanda amek sem ni.sesungguhnya anakanda memanglah TERSANGAT BENCCCCCIIIIII sabjek2 tersebut.

CINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
anakanda bongsumu yang sedang menderita kerana belajar biosc.

8 comments:

ceLy. said...

simpati. T.T

maryam said...

hahhahha surat untuk parents. ade gunaa gak blog ni kaaaaaaannn?

maryam said...
This comment has been removed by the author.
Aika said...

cely:kalau tak dapat tukar jugak ben sem depan aku nak merayu dekat bapak aku suruh hantar pegi edith cowan university dekat perth untuk belajar JOURNALISMMM IN ENGLISSHHHH HAHA HAMEK KAUUU UIA TAK HENGENLAH NAK BEN KAU TUUU

bam:IF only my parents can read this.hahaha.tapi ana rase blog ana macam agak vulgar for my 50 something parents lol.

Aika said...

Haaaaaaaaaaaaaaa...nanti lin panggil mak suruh baca....hahahaha~

Aika said...

BELAH GILO WEH JANGAAAAAAAAAAANNNN NANTI SUME PON MAK NAK BACE KOOOTT!!!!

pahal post pakai account gue nii
hahahagahagah

Dena said...

ini mcm agak comel do sebenarnya =D hha

Aika said...

haha
luahan hatimencarutpenuhemosi camana boleh jadi comel niihh gagaaghag
thnks anyways :D