Wednesday, August 19, 2009

Tolong boleh?

Aku rasa aku macam nak stop mencarut publicly -_-

kecuali mencarut semasa chatting dengan lee okay yang itu perrrrluuuu HAHAGAHGAAG.

okay seriouslah bodoh.

tengok tu,kelaur bodoh sekali.

aku rasa mulut aku macam dah lali dengan mencarut dan bercakap perkara-perkara yang kurang elok dan kurang sopan.

SIAPA NAK KAHWIN DNEGAN AKU KALAU MACAMNIIII.

seorang perempuan yang mencarut adalah perkara paling turn-off untuk lelaki okay.

setahu aku lah,eheh.

so pleaselah sesiapa yang tahu tips-tips untuk berhenti mencarut dengan fasih,TOLONGLAH AKU.

tips-tips yang tampar diri sendiri ke cubit diri sendiri tu taknak aaaaaaaahhh.merepek semua tu.sebagai seorang yang sangat tidak berdisiplin series aku takkan TAMPAR DIRI SENDIRI bile mencarut.nanti lagilah aku mencarut -_-

tolong beri tips-tips yang sesuai dengan kemampuan aku sebagai perempuan yang cantik,baik,peramah dan bersopan santun,EH EH apasal dah melalut ni.

okay back to the point,

so sila bagi tunjuk ajar ya.the saying lelaki baik untuk perempuan baik memberi effect yang amat besar kepada aku.

aku taknak kahwin dengan lelaki jahat T_T

9 comments:

maryam said...

err..start la stop mencarut bulan ramadhan ni.. haaaaaa! great idea kaaannn? bear in mind, mencarut kurangkan pahala puasa je. i knowww, im smart.hehehe ;p

Aika said...

oh haah lah!
tapi ana kene ade macam something solid untuk tak mencarut baru boleh stop 100% -_-
kalau kene bear in mind ni nanti sure lupe weeeeeeeeeeeehhhh
tahi.(mencarut camni boleh kaaaaaaann kaaaaaaan?)

maryam said...

i dont really think shit is a bad word. haha thats why i say it all the time. okay not all the time but still -.-
nt nk dah jadi pencarut tegar ke ape? bunyi mcm parah je. haha
asal dpn ana nt tak mencarut hah?

maryam said...

typo: ni* bkn nk.

ceLy. said...

parah je munyinyee.
ko soh dev patel ckp ngan ko 'atikah please don't mencarot again please??'
maybe ko akn akur sketika kot? huhu.

Aika said...

haha shit tu macam alaaaaahh je kot dalam bahase melayu hehehe.
lebeh kurang laa.
nt xperasan ke post ana ade sial la babi la.
im starting to think that it's a bit vulgar for the public tak pasal-pasal nanti ana kene cop kaki mencarut ke apeee and then takde sape nak kawen dengan ana and then jadi andartu AAAARRRGGGHHHHHH

nt paham taaaaak kenape ana nak stop sekaraaanggg?

depan nt ana jadi muslimah karimah solehah(?)

salwa:HAHA kau tolong ah cari dev patel suruh datang jumpa aku.memang konpom stop ah kot.hahagahga.

Nur Jannah said...

hmmmph..

gantikan mencarut dgn zikrullah. serius klu ingat Allah otomatik leh stop beb.

tanam azam baru ramadhan.

hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. tepuk dada tanya iman.

caw. salam:)

Aika said...

thanks for the suggetsion jannah :D

insyaAllah ana try buat macamtu tengok boleh stop ke tak.

tapi rasenye boleh la kot kalau lame-lame pon kan.

rase bersalah gila mencarut lepastu ingat Allah.

kejinyeeeeeeeeeeeeeeeeeee -_-

misfaida said...

huhu,bguslah tkoz.bagus2..hope tkoz dapat jadi lebih baek sepertimana yg tkoz hrapkan.amin2,jgn x amin.hahha..seyez koot.ni doa ni.ckap amin tau.hehe,amiiin..