Friday, August 21, 2009

Happy birthday daddy :) oh yeah.and jat too.

Hari ini hari jadi bapa kesayangan saya yang amat saya sayang seribujutakaliribusartuspuluhsatrillionbillion sayang.

i send him a poem just now i BUAT SENDIRI TAU ECEH CEH CEH(although i know he's positively in bed already hih),

"you gave me whatever i asked for,
regardless when we were rich or poor,
you know how to keep me smiling all day,
with all those funny things you say.

your soothing words kept me going strong,
you'll tell me nicely if i did something i wrong,
comforting me is what you do best,
when i bring home a flunked test.

for all those things you did and still do,
i know it's because you love me as i love you too."

wow.poetic(?) jugak aku ni rupanya,EHEH.

happy birthday daddy!i reaaaaalllyyy reeaaaaalllyyy love you ;)

oh and dekat jat pun i bagi ucapan jugak(my brother and my father share the same birth date.how awkward is that -_-),

"oit abang buruk,happy 29th birthday!nak hadiah tunggu skoleshit masuk.EHEH."

nampak tak betapa jauhnya beza kasih sayang aku pada bapa tersayang dan pada abang terburuk?

jwegtfuewrkgjvekwr.

5 comments:

Dena said...

hahaha perbezaan ketara.

ceLy. said...

ko mmg patot masok BEN laa. pass poetry kot!! :))

Aika said...

dena:HAHA.ketara gilaaaa

salwa:nampak tak NAMPAK TAK kenapa aku PERLU amek ben sekarang ni dan bukannya rot dekat pj amek BIOSHITYSCIENE?puh puh

ceLy. said...

cepat2. daku mananti. heheh. :))

Aika said...

otw ni weh otw
haha