Saturday, August 22, 2009

Bersempena dengan Ramadhan,

Kononnya tengah tahan diri dari nak window shopping dekat Diary of an e-shopaholic lah.

tapi susah sebab dah biasa hari-hari pun tengok updates on the lastest tops and maxi dresses and tights and bags and and and and and and and and *berhaiperventilasi*

so sempena dengan bulan ramadhan ni aku nak ubahlah selera tengok online shops yang menjual pakaian-pakaian menutup aurat,CIH.

tapi local punya susahnya ak cari yang banyak international dahlah baju sangat cantik-cantik supan-supan T_T

contohnya The Hijab Shop niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.omg look at the jilbabs and the tops and the pants CANTIKCANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

kenapa harus di uk,KENAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

macamana aku nak beli ni dahlah tengah ada clearance sale all the tops off 60% and all the pants off 50%.

geram tak -_-

plus,dahlah pakai pound sterling.mati hidup balik mati hidup balik aku taktahu macamana nak bayar.

agaknya boleh tak aku suruh aunty bah belikan?tapi die duduk dekat-dekat bradford cisssssssssssss.

kenapa takda kawan-kawan yang sedang menetap di uk ataupun akan ke uk mengapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

nampaknya kena settle down with malaysian modest tops je lah.

cit.

2 comments:

ceLy. said...

mmg lawa la! mcm kata kau, why di UK?
hmm...0.0

Aika said...

HAHA
toldchaaaaaaaaaa :|