Friday, August 7, 2009

Awk-ward.

Tadi seperti biasa aku fatim maryam dengan huda pergilah U cafe nak dinner kat situ MAINLY SEBAB BANYAK MAMAT HOT KOT MALAM-MALAM WOOTS.

tapi opkos ah nak kave katela ubahh selere ke pejadaharam kan.

boring ah wehh hari-hari makan kat ZC punye cafe je -_-

nak dijadikan cerita(PEH MAKCIK GILA SIAL AYAT) lepas dah melantak separuh pinggan mee goreng basah yang agak sedap boleh tahan eheh at least lagi sedap dari fatem punya nasik goreng kale merah apatah ew ew okeh,kitorang pon jalan ah balik.

sedang berjalan terhuyunghayang macam orang mabuk sebab senak terlalu kenyang tu nampak la sekumpulan laki-laki di hadapan.buat doh ah sebab semua macam tak mencapai had ketinggian aku je HAGAGAHAGAHG.lagipun lepas makan an dah comot bagai dengan kicap mee tu ape kat pipi kalau menten pun bukan boleh mendatangkan hasil -.-

so berjalanlah macam biasa kan.masa selisih tu aku usha lah jugak manatau apabilamatabertentangmatajatuhcintapandangpertama ke kaaan.pastu tau tak sape yang aku bertentang matanya dengan?

rafiq.

SWORN ENEMY SEJAK DARJAH LIMA KOT WEH.

lepastu aku pandanglah depan buat bodoh.and then sebab tak puas hati nak make sure tu die aku pusing balik.dia pun tengah pusing belakang jugak.lalu kami pun melakonkan semula adegan mata bertentang mata.

masing-masing macam nak cakap something tapi tak tahu apa.

ye lah weh.

what do you say to someone whom you have never had a civilized conversation with,yet you have known for almost seven years?

nothing.nil.nada.blank.

JANGAN KATA AKU TAK PERAMAH KE APA OK.

takkan ah tak pernah-pernah bercakap(kecuali bertukar kata-kata kesat cacian makian dan ejekan) tiba tiba aku nak "EH OMG RAFIQ LAH KORANG HAAAII RAFIQ APA KHABAR AMBEK KOS APA KAT SINI MAHALAH APA?"

awk-warrrrd.

so in the end die pusing depan aku pusing depan dan kami pun meneruskan perjalanan masing-masing(?) macam tak pernah berjumpa.

tapi okay lah kot at least ada a flicker of recognition dekat aku eheh heh eheh dari ada aku jumpa sorang ke dua orang tah banin tu dekat pwtc ada ipta punya edu fair kot.dari jauh masing-masing dah nampak ah.lepastu bila lalu sebelah buat tak kenal.

ingat kau superior sangat ke haaaah.

hey we went to the same school for almost five years okay.at least senyumlah sikit ke nod ke tak pun pandang sekilas tanda kenal ke ape.

perlu ke buat muke babi aku-tak-pernah-jumpa-kau-seumur-hidup tu?

bukanlah aku mengharap sangat pun nak ditegur oleh banin-banin al-amin ni kan.serious shit aku tak pernah boleh nak masuk dengan banin.sikit je kot kawan banin al-amin aku.tu pun ade yang aku start befriending lepas aku pindah sekolah wtf.aku dengan banin al-amin macam mee segere dengan mee basah(?).langsung tak boleh nak masuk sikkkit pun.

nasib baik jugak aku pindahh masa form five tak de lah aku awkward sangat dengan orang laki sekarang.if i was left to rot in al-amin until my fifth form i think i would have a major problem in my opposite-sex-communication skills.

BILA MASANYA AKU NAK BERCAKAP DENGAN BANIN DEKAT AL-AMIN TU?

masa menguruskan program andalus?

sejak bila plaaaak aku layak jadi andalus nii.

masa bincang tentang keceriaan kelas dan jamuan tahunan?

take it from me,kalaupun aku jadi penolong haramjadah ah aku nak pergi meeting2 macamni.pointless sial -_-

masa discussion dalam kelas?

yelah tu boleh berbincang banin banat dalam kelas.

see?aku memang tak interact langsung dengan banin masa sekolah kot.

yang jerit pekik caci maki lain cerita okay,THEY WERE ASKING FOR IT.

jadi memanglah aku a bit thankful masuk sekolah kebangsaan biasa even if it was for only a year.

the atmosphere sangaaattt sangaaatt berbeza dari al-amin okay.tak ada ah weh ejek mengejek menjerit caci maki ni kat sana.i really like my guy friends there.they take me as i am.memang takde ah komen yang keji dan menyakitkan hati regarding apa-apa yang agak huduh dekat diri aku ni.

hey nobody's perfect kan?

the only way to love somebody is to embrace their imperfections.so there.

kawan-kawan lelaki dekat plkn pun sangat cool okay.of course lah diorang smoke la pergaulan agak bebas and such but hey,who are we to judge?

the fact that they make really good friends is more than enough what.

dah lama aku tak jumpa azer,nek,meor,boy and padel.they were the most awesome guyfriends i have ever had.good listeners,good advisers,good money lenders lol.rindu gilaaaaaaaaaaaaaaa kat koraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannggg.

and stop thinking things like, "SOSIAL GILA WEH DIA NI KAWAN DENGAN RAMAI-RAMAI LAKI OMG ENTAH-ENTAH DAH TAK ADA DARA APA KUT"

that is just sooooooooooo 1998.

8 comments:

ezral Sya said...

Doi.whats a school without guys la weh? i cant imagine oh keadaan kalau sekolah kat girls' school sri aman assunta ke hapebenda. either mati keStonedan or jadi lesbian.
wooohoooho

call me a slut, gedik, or whatever but boys memainkan peranan crucial in my life. since ever. teheheeheeeee

QistinaNafisahIman. said...

agak awkward la...
huhu...

weyh koz...
ana dh tukar blog la...
yg lama tuh dh xpakai...
hihi...

btw...
jemput dtg...
http://caliph14.ning.com

Aika said...

hahahahaha betul gila wehh sya kalau sehari tak nampak lelaki rasa cam nak cium kawan sebelah sebab rasa agak lesbian keran sehari tak nampak lelaki(?)

qis:ape url entiiii.

ceLy. said...

ahahaha. aku phm keadaan ko di sane.
aku pon centu ape weyh!
korang sndiri kate aku skema gile nk mati time kat situu. haha! lpas aku pindah bru aku dpt phm psahabatn yg sbenar2.
sokong gile ko. hahah! X))

Aika said...

HIDUP SEKOLAH LUAR! (?)

QistinaNafisahIman. said...

laaa.....
Koz...
ni2 url ana...
jemput lah...

http://qnik91.blogspot.com

wany said...

ohoo..kat sunway ni pon,lelaki2 ni respect aku ouh.haha.kat al-amin ade ke?xde pon derang nak mencarut2 sume.

Aika said...

qis:timekaseh ya.

wany:HOHO TAHUTAKPEEE.esp chinese guys they make the coolest friends everrr.