Wednesday, August 5, 2009

Entri disturbed gila cam !@#$%^&*.

Aku masih rasa sangat terganggu setelah melihat gambar-gambar bayi yang dibuang dekat internet.tadi aku beli kosmo (sudah jadi kebiasaan okay beli kosmo and star hari-hari.biar seimbang kaaaaaan bahasa melayu dan bahasa inggeris?) lalu being my curious self aku pun pergilah google kat internet.sampai sekarang rasa..semacam.

korang nak tengok google je "kes buang bayi" lepastu click images.banyak la yang keluar nanti.ade yang bayi dibuang dari tingkat 17 apartment la,kene gonggong anjing la.hiba gila okay baca.aku juga sudah bertekad walau macaman pun rupa segala anak aku nanti OVER MY DEAD BODY THRICE will i ever buang my bayi.i sungguh sayang pada my bayi hokeh.bila aku dah ada bayi nanti lah hehe.

rasa macam nak letak pictures yang menyayat hati tu katsini tapi agak mhhhmhhmmm laaa.boleh muntah jugak kot kalau tengok masa makan.

nampak tak kenapa kita disuruh LA TAKRABU ZINA?

bukan jangan berzina okay but jangan MENGHAMPIRI zina.

tak salah nak kawan dengan lelaki.yelah aku pun ada jugak.tapi it'll be a problem kalau tak ada batas.tak tahu where to stop.bodohlah kau kalau percaya lelaki yang cakap "i'll be with you through thick and thin baby."

TAK ADA NYA LAAAAHH KAU NAK BERSAMA AKU THRU THICK AND THIN.

manusia ni dah kena bolos baru nak tau bodoh tak bodohnye diri tu.dah mengandung baru nak regret the past.

weh,there are no such thing as PAST REGRETS la.masa buat kau tak nak pike.dah dapat hasil baru menggelabah?

bangang.

memang aku emo okay and i think u'll be like this too if you saw the pictures i did earlier.

boleh buat diri sendiri takda mood sepanjang hari.seriousssss.

berita kosmo tadi lagi sedih okay siap ada images lagi.baby tu kene makan dengan biawak like WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.shitty gila weh parents baby tuuuuuuuuu.all that was left is the right hand and the head.yang lain semua dah kena makan.

DISTURBINGGG SIAAAAAAAAAAAAAAAAALLLL.

i hope you two will rot in hell.

5 comments:

ezral Sya said...

I always secretly pray that Allah will damn every zina-practicing couple cepat2 kat dunia ni, contohnya aku selalu doa "weh tlg a bagi pompuan ni mengandung ke laki ni kene aids ke amende padan muka diorang"
walaupun kat kawan sendiri. evil gila kan doakan kesusahan orang.
haish.
disturbed enough?
haha.

Aika said...

bia same2 kene aids baru padaaaan sket

HAHA EMO GILA WEH SYA

masih agak disturbed lagi la jugak.hehe

Nikki said...

kalau kena aids susah plak mak bapak couple uh. doakan mati sebab terjatuh sungai ke cam lagi ok ah.

ceLy. said...

a'ah kan. mati lg senang. takde makpak dye tanggong pape susah. huhu. sdih gler. n agak mangang sape yg wat cgituu.

Aika said...

nikki:kalau kene aids tu suruh la boyf dia jaga kan dah janji nak sehidup sematiiii hahahgaahgah

celly:ya,tepat sekali.ROT IN HEELLLLL wtf