Tuesday, August 25, 2009

Home Quarantine

Pagi tadi aku bangun rasa macam tahi.no seriously.rasa macam tahi gilaaaaaaaaaaa.dalam kata lainnya,i felt shitty lah eheh.

aku tersedar pukul lapan tapi aku sambung tidur sampai 130(kelas start pukul dua bagus kan akuuu) kerana keshittyan yang aku sedang feel.

lepas bangun aku pun pergilah mandi.selalunya biasa je air sejuk tu aku dah immune lah terhadapa kesejukannye.tapi pagi ni when i had my shower i felt that the water was icy cold.and i shivered like !@#$%^&* sementara nak tunggu habis mandi tu.

ketika ini aku masih rasa shitty.

lepas mandi bersiap bercantik berdandan aku pun berjalanlah pergi kelas.rasa sungguh shitty sepanjang perjalanan ke kelas itu.wait.tadi aku ade bio lab.so okaylah,perjalanan ke bio lab.

sampai sahaje disini aku pun masuklah dan menjalankanlah eksperimen.sepanjang menjalankan experiment rasa keshittyan aku bertambah.dah la lab partner banyak membebel.aku tak layan nanti die kate aku socially awkward plak.

so terpaksalah aku melayan kebebelannya dengan diri aku yang rasa semakin shitty every minute ni.

lepas kelas bio ada chemistry pulak -_- tapi sebab lab kan habis je buat eksperimentasi sir lepas semue orang awal.ada la like 45 minutes awal.aku pun dengan nekadnya pergilah klinik campus tu sebab rasa keshittyan yang ekstrim sekali.sampai sahaj di klinik aku pun register lah untuk berdating dengan doktor for a few minutes.

masatu doktor lelaki benggali kot.lucky me -_-

a few minutes later aku pun dipanggilah masuk.setelah dokte mengecek aku,rupa-rupanya keshittyan aku sepanjang hari adalah disebabkan kerana demam panas 39 digri selsies.

PANAS GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

so no wonder lah aku rasa amat shitty dan kepala aku macam nak meletup sepanjang hari.

selepas berkata apa yang peru aku pun keluarlah dari bilik doktor itu.nurse pula panggil lalu berkata,

"awak pakai mask eh.awak ni kene home quarantine ni.awak nak balik rumah ke quarantine dekat klinik je?"

O.O WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW

nurse juga kata kalau demam hot hot tak baik sampai tiga hari maka pergilah klinik untuk membuat ujian H1N1.



dahlah dokte bagi aku mc sampai hari jumaat.lepastu sambunglah sabtu ahad isnin cuti merdeka.enam hari weeeeeeehhh aku cutiii.

banyaknya class yang aku akan miss.dahlah final lagi sebulan T-T

tapi cuti banyak hari pun tak guna jika masih rasa shitty seperti ini -_-

okaylah aku nak pergi tidur.

p/s:tem jangan bunuh aku,aku online sekejap jeeeee HAHAHAHAHAHAHA.

2 comments:

ceLy. said...

get well soon bebeh.
pergh cuti lelame best gilee.
da la dlm bulan pose. huhu~

Aika said...

hahaha baiklah -_-