Tuesday, May 11, 2010

Naqib's 4th Bithday Celebration. Well, sort of.

I'm just gonna fill this post with pictures.

The presents. And the wrong-looking misfitted balloons.

Meme doing what she does best, looking awkward all over.

Tyah eksaitet susun hadiah sementara menanti ketibaan Naqib dari Denai Alam. Mak pun pura-pura susun jugak supaya dapat masuk dalam gambar.

Ni hadiah yang aku bagi. Macam envelope kakak kat Jusco tu balut. Comel betul. Memang kena balut comel-comel ah kan pembalut pun RM3.50 Tapi bila Naqib dapat die koyak je. Sungguh membazir RM3.50 tu huu. Boleh jugak aku guna beli Sneakers satu bar dengan gula-gula 3.

Lin anti-salotep. Dahlah wrapper kale pink hahagahgahaghagahg.

Emak ♥ (bergerak)

Tyah duduk tak snonoh gila. Dahlah burok. HAHAHAHAHA.

Mak ada MPD. Moving Picture Disorder. Haha. Ke aku yang tak reti amek gamba -_-

Showing off his new spiderman shoes -_- AYAH COMEI!

Tak habis-habis tiop benda gulung tu. TANGAN AYAH COMEI(?)

Okay you love that thing, we get it.

ENOUGH ALREADY WITH THAT THING.


Birthday boy, celebrating himself ftw.

Tearing away Opening the first present, wrapped in the ugliest wrapping paper from Tyah. Haha. Jangan tanya aku tengah cuba nak buat apa ok.

Terus control ayu setelah sedar akan kehodohan gambar pertama. BEBI KIUT!

 My turn! Skali skala menunjukkan kasih sayang terpendam terhadap anak saudara yang saban hari annoying cam hegfhrvjrrufyuirfgtg54hygjt.


Auntie penyayang menolong anak saudara tersayang membuka hadiah yang dibeli atas dasar kasih sayang.
Jat and Kak Fizah, proud parents of an annoying 4 year old and a very cute 10 month old.

Mada and Fada ♥






Grenmada and cucu.


Grenpada and cucu.

Hadiah Auntie Lin yang paling best. Modem ZTE.(?)

Oh gameboy rupanya!

"Tengkiyu Auntie Yin beli game kat Naqib"

Pengantin basi.

Pengantin basi  ^30.


Bunga untuk Mak bersempena dengan Mada's Day.

Si huduh sepe.


Finally, FINALLY BOLEH PEGI MAKAN.

Gambar camwhoring kena ada dua tiga sebagai penghias post . Kalau tak rasa tak tenteram nak click Publish Post tu. EHEH

Naqib samseng kemetot.

BEBI EDOREBEL!

Beg rempiiiiitttttttttt.

I'm thinking of making this my profile picture on Facebook. But I think I need to think summore before I actually put it up. Haha.

Somebody should take that thing away and annihilate it. Seriously.

Tyah looking short. And awkward.

My faithful little slingbag.

I bought the ladybugs for her :')

Aaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwww! ♥

Ben10 tu manis gila nak mampus.

Muka Tyah sama besaq dengan pinggan D'Tandoor HAHAHAHHAHAHAHA.

Bebi comei gila. HAHA takhabes-habes cakap bebi comei dari tadi. Meme sepang btw.

BURRRRRPPPPPP. Alhamdulillah.

Kasih nenek tiada tandingan(?)

The beauty and the tomato. Btw nampak gemok pulak aku katsini.

Perlu ke aku bagi caption untok gamba ni? HAGAHGAHAG. Ya perlu, Meme sepang.

My 4 year old annoying as hell nephew ♥

Happy 4th Birthday Naqib!

P/S: Post ni juga boleh dikenali sebagai post Keluarga Saya.


11 comments:

Dr. H said...

one big happy familyy....oh yea i might give Naqib a ZTE ADSL Modem for his bday.haha


Yes, you should consider using that image for yer FB profile pic.

Aika said...

HAHAHAHAHHAHAH. naqib should start a modem collection(?)

I KNOW RIGHTTTT. ima use it. *determined*

ceLy. said...

hahah!
gettin' a game boy at 4.
no fair!! haha.

wehh, puas aku mintak home address ko ni. -___-"

Aika said...

HAHAHHAHHAHAHA KAAAAAAAAAANN. spoiled brat gila naqib tu mentang2 cucu first hahaaghaga.

eh bila kau mintak alamat rumah aku? o_O

ani arishah said...

tyah punye wrapper tu wrapper jusco ehhhhhhhhhhh?
ngeng ngeng

Aika said...

HAAH DOH YANG PALENG MURAH HAGHGAHAGHAGA. eh bukan murah. free je -_-

ani arishah said...

hahahaahahaha
aku terer teka wrapper!
haha

Aika said...

berbakat gila kau. dah grad nnti kau keje dengan jusco weh. HAGHAGAHGAHGA

ani arishah said...

haha
kejadahhhh?
kerja apa?
pengenal pasti wrapper jusco?
bahaha

Aika said...

manufacturer wrapper jusco ke. boleh kau reka style baru adela variety siket. HGAHGAHAGAHGA

.huda. said...

wahh best gle naqib
dpt present from his aunts

co0o0ol=D