Saturday, May 15, 2010

Semalam aku pegi Genting

Lepastu aku amek gambar sana-sini. Nak tengok?

Dalam turutan yang tidak mengikut turutan. Dalam kata lain, random.



 Hujan manja-manja masa kitorang pergi tu. Lepastu time zohor jadi lebat -_- Tapi nasib baik Genting sangat lebih awesome dari Sunway Lagoon dimana walaupun hujan rintik-rintik, rides masih diteruskan :')

Really Tyah -_- Padan muke boring. hagahgahaghag

Habis hati ah dapat main bumper car ni. Nampak kecik pulak Naqib.

Naqib cam cute II.
Dah cukup sket-sket.

Tak excited langsung muka -_-

Bila lapar muka automatik jadi sebegini buruk.

Matching pulak aku dengan Energizer. Hahaha.

Cubaan untuk menggoda Energizer, gagal.

Naqib nampak gebu gila sebab his sweater was like 2 sizes too big for him. Tyah sepang.

Eksaitet nak main thaljiii.

Kepala aku cam kena makan dengan anai-anai.

Macamanala anak-anak dia ni boleh comel-comel -_-

Kak Fizah gelak parah gila hahahagahaghaghagahaghag.

Naqib, Lin and Tyah's head ftw.

Tyah, Meme and Lin's fingers. Pasal semue orang suke enterframe ni.

Time ni la nak ada jerawat dekat dagu.

Gambar mintak kaki kena ada satu.
In teh kebelkarr. Meme pakai tudung slepetet. HAHAHA

Jauh perjalanan, luas pengetahuan(?)

Loading gilaaaaaaaaaaaaaaa,

Kasih seorang Makcik. Btw apahal behind aku nampak extra large -_-

Spinner, sumber lebam di belakang kaki.

Tengok Tyah hagagahaghagahgaghahaghagahgahaghagahgahaghaghagaha

And then we got bored of the rides and went to Snow World!

Slide jahan***. Harap tepi je comfy. Kat part punggung die lapik pakai kain je. Jalan berbatu-batu pulak tu. Sakit punggung aku tau tak. Kan kemeremen dah kena muka WTF versi riang hagahaghagahga

Eeeeeeeeee burok serba serbi haha.

Lin apahal -_-

Naqib cam kembar dengan penguin. Kiut ♥


Apasal aku suka cam tinggi tak pasal-pasal.

Slidekat blakang tu best.

Aku takde mood nak tulis caption panjang-panjang. Bai.

2 comments:

.huda. said...

baby xde ke wakkkk

huhu

Aika said...

baby gi genting boleh maen ape je waaak? -_-