Thursday, May 13, 2010

Sebab-sebab aku tak boleh cakap kat kau yang aku suka kau

1. Aku taknak pilih jalan yang salah dalam hal ehwal hubungan-hubungan ni. Cukup banyak dah dosa aku, aku taknak tambah lagi.

2. Aku taktau samada kau boleh reciprocate feelings aku ni atau tak and aku taknak malukan diri sendiri kalau aku mengaku and tengok-tengok kau suka orang lain. Aku tak boleh handle rejection dengan baik.

3. Aku rasa aku tak setaraf dengan kau, in any way possible. Aku dengan kau macam burung pipit dengan burung helang. Kau helanglah, of course. Aku takde pape, kau lengkap semuanye. Ya, aku memang ada inferiority complex.

4. Aku suka sangat dengan kau and aku tau kalau kau reject aku, aku akan patah hati bertahun-tahun lamanya. Banyak tu aku suka kau. Tapi takdelah sampai tahap obsessed stalker. Aku still boleh kawal lagi perasaan aku. But you get the idea.

5. Kau tak ada clue langsung kan yang aku suka kau?

And I'd like to keep it that way. The less people know the better. Aku taknak letak harapan tinggi untuk apa-apa. Both of us baru 19 tahun. Jauh lagi nak jalan. Kalau kita mula something sekarang aku rasa takkan kemana sebab mentaliti kita masih mentaliti budak 19 tahun. I want a mature relationship that can lead to a happy marriage. Tapi aku taktaulah that relationship will be with you or someone else. I pray to God that it's gonna be you though. Because I just like you so much it kinda hurts to think that you'll end up with someone else.

Oh and one more thing, I really really REALLY love it when you like or comment my statuses. Especially the stupid ones that make no sense. It somehow makes me feel kinda special, in a way.

If you're reading this, (and I know you will because I know for a fact that you do read my blog) and you have an epiphany that you're the person I've been talking about all this while on my blog, I would rather if you just act normal around me rather than treat me differently because of what you know. I like the way things are right now (eventhough sometimes you completely ignore my comments on your statuses. That really hurts) and I'm not ready for any kind of change in them.

Still having a hard time thinking about you,
Aika MG.

10 comments:

TUKANG KATA said...

adeyh..

sape plak jejaka nih..

nak ucap selaamt pengantin baru kene plempang plak kang..hhahahaha..

biarlah rahsia la kan???

ceLy. said...

tkoza, sila kasi.
nnt nak dtg umah ko mcm mne plaaak.

Nasz said...

Aduhh! Macam sedih saja. Sabar ye tkoz. Kuatkan semangat. *ceh konon nak bg perangsang*

Aika said...

najihah: betul itu. hahahgahag.

salwa: HAGAHGAHAG WEH SORRY DOEH AKU BUSY DUA TIGA MENJAK NEH. nanti aku bagi kau. kau nak datang bile dah?

naz: ya aku memang seorang yang menyedihkah. HU.

Dr. H said...

fwa..you really really reaaaally liked this guy..i wonder who this guy is..

Aika said...

keep on wondering hasan ;)

haha said...

tajuk post ni sama dgn tajuk aku lah.

ROYALTY ROYALTYYYYYY

Aika said...

tapi isi tak sama BLEK. HAGHAGAHAGHAGAHGAHAGAGA. nanti aku bagi kau RM3. cukup?

.huda. said...

omg.
awak da parah!

huuu
hang in there...

=D

Aika said...

hanging O_O